החגים בפתח, ויקב בנימינה מציע יינות אידיאליים לשולחן החג מהסדרה החדשה &wine
מאת: סמדר שני
23/08/22
בסדרת &wine 7 יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור,
השידוך של יין מתאים למנה יוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים
המבטאים את החיבורים שנרקמים, את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת.
ואת ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן.
&Wine קברנה סוביניון יין אדום יבש
היין חושף ארומות פרי אדום, מעט מתובל, האופייניות מאוד לקברנה סוביניון הגדל באזור הקר והגבוה*. הענבים נבצרו בבציר לילי. לאחר השרייה קרה למשך הלילה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים הוספו שמרים והחלה התסיסה שנמשכה 10 ימים שבסופם נסחט היין והועבר להמשך התבגרות בחביות עץ אלון למשך מספר חודשים.
התוצאה: יין עשיר, רענן עם סיומת אלגנטית ומאוזנת. ומוכן כבר לשתיה.
בתנאי אכסון טובים ימשיך להתפתח בבקבוק במהלך שלוש-ארבע שנים לאחר הבציר.
קברנה סוביניון של בנימינה עובד מצויין עם בשר בקר יחמיא במיוחד למנות מבוססות בשר אדום בשיטות בישול שונות: על הגריל, בקדרה או בתבשילים שפעי טעם.
רוזה יבש של בנימינה- הרכב זנים: 90% גרנאש, 10% סירה
יין ארומטי ורענן שחושף ארומות פרי אדום. בפה הוא רענן ובעל חומציות נפלאה התומכת היטב במתיקות ארומות הפרי שבו. כיין רוזה הוא במיטבו בצעירותו לתקופה ומתיישן בבקבוק לתקופה מרבית של שנה עד שנתיים
פרופיל הטעם בעל החמיצות העדינה והארומטית.
יין רוזה יבש של בנימינה ישתלב נהדר עם דגים על סוגיהם.
מומלץ להגיש צונן, בטמפרטורה של 8-10 מעלות.
סדרת &wine - כמה עולה והיכן להשיג:
מחיר - 60 ₪
להשיג ברשת חנויות יין בעיר ובאתר.
0 תגובות
תגובות