
חג השבועות הוא גם חג הגבינות, ואי אפשר להתעלם מהריחות והמאפים שמביאים איתם תחושת בית וחום. מה יותר מושלם לשולחן החג מאשר מאפין גבינות עשיר, נימוח בפנים וזהוב מבחוץ?
מתכון באדיבות יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם
לכבוד חג שבועות קבלו מתכון למאפין גבינות מפתיע, מאפה מלוח שמרגיש כמו פינוק של ממש. קל להכנה, מרשים בהגשה, ומתחסל תוך רגע.
(*למתכון נדרש מגש מאפין 12 או 9. אם אין מגש מאפין ניתן להשתמש במנג'טים חד פעמיים)
מצרכים:
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות או טורבו 160.
לערבב את כל המרכיבים למסה אחידה בקערה בעזרת כף עץ.
למלא את התבנית 43 גובה.
לאפות כ 25 דקות עד להזהבה.
עדיף להגיש חמים.
שיהיה חג שמח וטעים!
0 תגובות
תגובות