![search](/img/search-icon.png)
מצרכים: 2 עופות מחולקים ל 8 2 ראשי שום מפורקים 3 כפות גדושות של פפריקה חריפה מעט מלח ופלפל 2 כפות שמן זית לבישול בפויקה - סיר ברזל יציק עם רגלים שמאפשרות להבעיר מתחתיו עצים פחמים.
מציבים את הסיר ומעבירים מהמדורה פחמים בוערים מתחת לסיר, כשהסיר חם מוסיפים את השמן שיני השום וחלקי העוף. מוסיפים את הפפריקה מעט מלח ופלפל ומכסים. לאחר כ ¼ שעה מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים כחצי שעה נוספת שמידי פעם מערבבים ודואגים לחידוש הפחמים מתחת לפויקה.
0 תגובות
תגובות