אנחנו מטיילים, מכייפים, רואים נוף יפה...חיות בר....ואז מגיעה שעת הצהריים או מנוחת הלילה
מתחילים להתארגן לארוחה.....הריר מתחיל לנזול...כולם רעבים ובדרך כלל מה שעושים זה מדליקים את המנגל... אז רבותיי פינה זו באה ללמד שיש דרכים אחרות
לפעמיים שווה לחכות לארוחה טובה... .
מאת: אתר השטח הישראלי
25/08/00
מה עושות האיילות בלילות???... .למי אכפת אני ר ע ב !!!! אנחנו מטיילים, מכייפים, רואים נוף יפה...חיות בר....ואז מגיעה שעת הצהריים או מנוחת הלילה מתחילים להתארגן לארוחה.....הריר מתחיל לנזול...כולם רעבים ובדרך כלל מה שעושים זה מדליקים את המנגל... אז רבותיי פינה זו באה ללמד שיש דרכים אחרות לפעמיים שווה לחכות לארוחה טובה... . ולפעמיים נוכל להכין אוכל מעולה גם בשטח,גם בתנאים לא תנאים לאוהבי האוכל שווה לנסות... . את המתכון הזה למדתי בצבא(כן, כן לפעמיים גם יוצא אוכל טוב בצבא)
כלי אוכל(כמובן) סיר גדול נייר כסף
עוף שלם עגבנייה בצל שום בטטה רסק עגבניות שמן זית תבליני עוף,פפריקה מתוקה,פלפל שחור ומלח סחוג(למי שאוהב קצת יותר ''טעם''
חותכים לחתיכות בינוניות את הירקות פורסים משני השום פרוסות(רצוי הרבה...) מכניסים הכל לסיר ועל זה את העוף השלם שופכים בנדיבות שמן זית ואת התבלינים קצת סחוג רק ישפר את הטעם ומערבבים הכל עד שהעוף ממש מצופה בעיסה שנוצרה על כל זה שופכים את רסק העגבניות ושוב מערבבים את הכל עד שהעוף אדום מהרסק והעיסה ממלאים את העוף בירקות ובמיץ שנוצר עוטפים את העוף הממולא והמצופה בנייר כסף 3 עטיפות לאורך העוף ו4 לרוחבו מועכים את החבילה שנוצרה
בזמן הזה הכנו מדורה בצד ניצור לנו מערום של גחלים את החבילה עם העוף נכניס לתוך הגחלים ונכסה אותה(יש לדאוג להכנסת גחלים חמות כל הזמן) לאחר שעה בערך נהפוך את החבילה ושוב נכסה את אותה בגחלים יש לדאוג שלא תהיה אש אלא רק גחלים! שעתיים אחר כך נוציא את החבילה,נפתח ונזלול.... .
בתאבון......
0 תגובות
תגובות