המתכון הנ''ל הינו מתכון, לחסרי הסבלנות- אלו שרוצים את האוכל מהר על השולחן או רוצים להגיע מהר הביתה...
מאת: רובן זמיר
05/09/00
המתכונים עד כה במדור,הם ללא ספק תאווה לעיניים (ומן הסתם גם לחיך) אבל מה - לא מתאימים לארוחת צהריים באמצע טיול, אלא לערב רגוע סביב המדורה, במיוחד לממהרים שביננו שרוצים לגמוע עוד כמה קילומטרים בשטח או לחילופין להגיע הביתה ולשבת במזגן מול הטלוויזיה. ובכן, הנה הצעה נוספת: למתכון הבא צריך גזיה חזקה, אחרת הבישול יקח הרבה זמן. כלים - סיר ביתי עם מכסה, כף עץ לערבוב, וסכין מטבח. חומרים - בצל גדול, רבע חב' מרגרינה, חצי קילו בשר טחון מאיכות טובה, שתי קוביות תבלון של קנור (בטעם האהוב עליכם) ולמהדרין -400 גר' (בערך) חזה אווז מעושן. אופן ההכנה: לחתוך הבצל גס. להמיס המרגרינה בסיר. לחתוך חזה האווז לקוביות (אופציה טעימה אך לא הכרחית). לטגן עד שהכל זהוב . לשפוך הבשר לסיר. לטגן עד שנהיה מעט חום. להוסיף קוביות התיבול. להוסיף חצי כוס מיים (ולמהדרין - חצי בקבוק בירה במקום המים) לסגור מכסה הסיר לבשל עוד 15 דקות בתיאבון מנסיון - להיט בשטח רובן
0 תגובות
תגובות