מתכון לפויקה
מאת: אתר השטח הישראלי
06/03/05
פרוסות שום משני ראשים ג'ינג'ר טרי קצוץ דק פלפל ירוק חריף קצוץ פלפל אדום חריף קצוץ 4 בצלים קצוצים
פרגיות, רגל עגל ולהשחים להוסיף: 3 קופסאות חלב קוקוס ולבשל חצי שעה
כף שמן צ'ילי 4 כפות סויה קיקומן 3 קוביות קנור תיאלנדי 3 גבעולי למון גראס מלח ופלפל
להוסיף לפני ההגשה הרבה פטרוזליה קצוצה דק דק ובצל ירוק קצוץ דקדק, נבטים ופטריות שמפניון טריות. בתאבון, ארז.
0 תגובות
תגובות