מאת: אתר השטח הישראלי
14/03/05
10 כרעי עוף 3 בצלים 3 ראשי שום (לפי הטעם) 10 תפוחי אדמה 6 גזרים 5 פלפלים כתומים + אדומים 1 חציל 2 קישואים חבילת פטריות שמפניון טריות חבילת פטריות שיטאקי מיובשות פחית חלב קוקוס פירות יבשים (דבלים, משמשים) שקדים אגוזי מלך
שני עלי דפנה פפריקה אדומה פפריקה חריפה חוויג למרק פלפל שחור מלח אגוז מוסקט זעפרן ציפורן
מטגנים בצל, מוסיפים את העוף ומשחימים מעט, מוסיפים את הירקות חוץ מהחצילים והקישואים. מוסיפים את חלב הקוקוס ומים עד רבע מגובה הירקות סוגרים ומחכים חצי שעה. מוסיפים את החצילים והקישואים את הפירות היבשים, השקדים אגוזי המלך ומתבלים. אחרי 15 דקות טעמים ומתקנים את התבלון לפי הטעם. סוגרים את הסיר ונותנים לתבשיל להתבשל עוד כשעה וחצי.
1. לחתוך את הירקות לריבועים גדולים. 2. אחרי התיבול התבשיל והטעימה לא לערבב יותר את התבשיל עד סוף הבישול. 3. הבישול נעשה אך ורק על גחלים ולא על אש.
0 תגובות
תגובות