כזה מסע עוד לא היה לי, למה? כי היו שם 9 ק"ג של אנטריקות מיושן, 5.5 ק"ג שרימפס, יין טוב ואנשים שיודעים להנות מהחיים.
אז ככה זה כשבקבוצה שלך נמצא דני הבעלים של מסעדת "צל תמר" שבאשדות יעקב והוא יודע לבשל טוב גם בתנאי שטח קשים.
אה כן חוץ מאוכל היו דיונות, נופים, פטרה ומזג אויר מעולה. תודה לצלמים אייל טוכמן, אייל אליאסי ובני גבאי על התמונות היפות.
אני נהניתי מאוד מקווה שגם אתם.
הדריך: גלעד טל
4 תגובות
1
כפרה
29 בנובמבר 2009 ב 18:44
תמונות יפות
2
אורח/ת
30 בנובמבר 2009 ב 10:01
היה מדהים, נהנינו מכל רגע
דני קצת הפריע, אבל בטוח שיישתפר בפעם הבאה
בני גבאי
3
אורח/ת
30 בנובמבר 2009 ב 16:02
????? ?????
?? ????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ?? ????. ???? ?????? ??? ??? ????? ??? ?????? ??? ????.
????
4
אורח/ת
30 בנובמבר 2009 ב 16:45
טיול מדהים
תגובות