קפה אספרסו טעים יותר מקפה רגיל ואם מכינים את הקפה בשטח - אז הוא טעים שבעתיים.
קובץ הנחיות להכנת קפה אספרסו עם מקינטה בשטח.
לבריאות!
מאת: אתר השטח הישראלי
01/09/10
* יש לדייק בכמות המים במקינטה - כמות לא מדוייקת גורמת לנזילות ולטעם לא טוב לקפה. * הקפה צריך להיות מאייכות מעולה וטחון בינוני. * אסור לתת ללהבה של הגזיה לחרוג מקוטר הבסיס של המקינטה - על מנת לא לחמם ולשרוף את הידית ולא להשחיר את המקינטה. * לאחר שהקפה מסיים להילחץ החוצה יש להוריד את המקינטה מהאש (מהגזיה). טיפ: המקינטה משתבחת עם הזמן וככול שמשתמשים בה יותר הארומה של הקפה נספגת בה ועוברת מכוס לכוס.
ממלאים את המיכל התחתון של המקינטה במים
ממלאים את הפילטר הקוני בקפה טחון איכותי
מבריגים את שני חלקי המקינטה ומניחים על הגזייה
כשמתחיל זרם חזק של הקפה לצאת בחלק העליון - מכבים את הגזייה
מוזגים את הקפה לכוסות - לרוויה!
לפרטים והזמנת ערכת הקפה המשודרגת - הקליקו כאן לסרטון על ערכת הקפה בשטח - הקליקו כאן
1 תגובות
1
אורח/ת
06 בספטמבר 2010 ב 08:22
אחלה הוראות !
רוצה לבוא לעבוד באתר השטח של אילן'ס? :)
תגובות