הימור לא שאני שולל את
הרודיאו לי יש איסוזו איפון רכב מעולה עד שהוא נכנס למוסך היתה לי בעיה דומה לפני כשבוע (רכב לאישתי שנדבקה ממני בנסיעת שטח) לאחר מחשבות רבות היזמנו את הקינג. אתה מוזמן להכנס לפורום 4X4 בתפוז שם מתנהל דיון שלם לגבי השניים.
מה עוד שבמרץ 2002 איסוזו
מוציאה דגם חדש של גיפ שיחליף את הטרופר
הרודיאו.
כמו שאתה מבין נסיון מגוף ראשון עם הרודיאו אין לאף אחד בארץ אך מהבנתי בפורומים האמרקאיים משבחים אותו. הרכב מגיע עם מנוע V6 3.2L ומאתיים ושלושה כוחות סוס מחירו יהיה 180K וכמובן שהרכב מצויד בשלדת סולם ובתיבת העברה. עד פה הכל טוב ויפה אך אישית אם הייה לי 180K לא הייתי קונה אותו אך ורק בגלל היבואן (UMI), למה? תקיש UMI בכל פורום ותבין לבד! ועכשיו יש לי שאלה אליך למה לא פראדו? אריאל.
הבעיה של UMI
תוכל לפרט קצת יותר? שירות, עלות חלפים, יחס ללקוח, ואולי כיבוד הסכם האחריות תודה
תעשה חיפוש
כמו שכתב אריאל ,תעשה חיפוש בכל פורום לפי UMI ותבין למה לא כדאי . אני אישית הייתי קונה פארדו .
איסוזו
ברשותי אופל פרונטרה שנת 97 רכב מציון גם בשטח וגם בכביש האיסזו רודאו זה אותו רכב כמו האופל בארופה או ווקסל באנגליה או הונדה באמריקה אני ממליץ לך אל איסזו לגבי שרות UMI השרות הטוב ביותר בארץ דוגמה איזה חברה תחליף מצבר אחרי 3 שנים באחריות בUMI החליפו רכב חילופי בזמן שהרכב בתיקון נב טפל ברכב רק במוסך מרכזי ולא מוסך מורשה מוסך מורשה שייך לאדם פרטי מה אכפת לא שתשלם ואחרי זה או יקבל חלקים באחריות בשטח מנסיון כל הרכבים טובים הכל זה הנהג וצמיגים
ניסיון של חודשיים עם הרודיאו
אז ככה, אחרי חודשיים בארה''ב עם איסוזו רודיאו שכור (התקבל במצב מצויין עם 2000 מייל) המסקנות הן : לרכב מנוע מצויין 205 כ''ס ולא יותר ולמעשה דומה למנוע הבנזין של הטרופר, שישה צלינדר בשרני וגמיש. הגיר גם מתפקד בצורה טובה (אוטומטי) בעל שלושה מצבי נהיגה אבל וכאן מתחיל האבל הגדול - הרכב שתיין דלק ובנסיעה בכביש בין עירוני לא מאומצת מגיע לכדי ליטר לשישה שבעה ק''מ וזואות במהירויות חוקיות, כמובן שהמנוע והגיר דוחפים את הנהג ללחוץ יותר אבל... לגבי התנהגות הרכב ,בכביש - למרות בולמים חכמים לכאורה התנהגות הכביש נופלת מרוב רכבי השטח המודרנים היגוי יתר וזויות גלגול חדות. בשטח - אחרי מספר נסיעות בשטח קל מאוד (מה שבקנה מידה ישראלי לא בטוח יחשב כשטח) הרכב פשוט לא מיועד לשטח. החלק התחתון חשוף לחלוטין ולפחות בגירסא האמריקאית מגיע עם גלגל רזרבי מתחת למרכב אבל גם בולט מתחת לפגוש האחורי. לגבי גימור ואיכות החיים הפנימית - הרכב מעוצב בסיגנון יפני מה שאומר פלסטיק פשוט אבל הכל מורכב כמו שצריך. שורה תחתונה , המחיר קורץ המנוע מרנין אבל זה לא רכב שטח!!!
ידידי היקר
בUMI ייתנו לך רק שנה אחריות אם יש לך רכב דיזל ורכב חלופי רק אם יש לך מזל
כוונה היא לאחריות על המצבר
UMI
UMI
רודיאו,אולי כן ואולי לא סיפור יפה למי שיש סבלנות יולי 04 קיבלתי 2 רכבים חדשים שהזמנתי,כבר במסירה בעיות בצבע,ניסו לתקן 3 פעמים רק גרמו יותר נזק,מעיכות במכסה מנוע,פגעו בידיות הדלתות.בנסיעה ממתקן המסירה לסוכנות בראשון הרגשתי רעידה בנסיעה ובבלימה במהירות איטית. מספר פעמים לא מועט התלוננתי במוסך ולא איתרו שום בעיה מה גם שטענו שבדקו עם מומחה צמיגים והכל תקין,''סע לשלום אדוני הכל בסדר המפתח בפנים''.אחרי זמן מה בנוסף לרעידות דפיקה מהחלק האחורי ושוב סע אדוני הכל תקין. מחוג דלק ומנורת הדלק משחקים להם הרכב בולע דלק,מוצאים כי יש צורך בהחלפת המערכת,מזמינים ומחליפים,רעידות ?הכל תקין אדוני! ואז ההפתעה....באמצע כביש מהיר בזמן שאישתי נוהגת הרכב החליט שהוא פשוט נ ע מ ד והכוונה ל נעמד באמצע נתיב,במזל משמיים לא נגרמה תאונה קטלנית,מ'ס דקות והוא מוכן להמשיך,ובמוסך בודקים וחוזרים הכל ת ק י ן. שבוע אחר כך שוב באמצע נתיב תנועה המזל שיחק לאישתי פעמיים הרכב נעמד במוסך לא איתרו תקלה אך הפעם לשימחתי הבוחן מוצא כי מערכת הבלמים פגומה וכך גם הצמיגים ומוסיף כי אינו מבין איך הרכב עבר רישוי ולא עלו על זה,מחליפים בלמים וצמיגים,הדפיקות מאחור?יש צורך בהחלפת גל הינע. לגבי הבעיה המרכזית?אין שום בעיה סע! שבוע עובר ובזמן שאני נוהג הרכב כולו מתחיל לרעוד נסעתי ישר למוסך ושם שוב לא איתרו תקלה,תשאירו את הרכב ותבדקו,אין צורך הכל תקין.בערב שוב הרכב נעמד. השארתי את הרכב במוסך הסברתי לחברים הנחמדים שידעו למכור לי את הרכב שאני לא מוכן להמשיך אם רכב כזה,לא על זה שילמתי,עוד עשו טובה שהיו מוכנים לדבר איתי ולהשאיר את הרכב לבדיקה.אחרי יומיים מתקשרים ומוסרים לי שהרכב מוכן!מה היה ?כלום אדוני, הרכב תקין !אחרי צעקות של כעס הם איתרו פתאום תקלות...לא רוצה להמשיך מכאן כי כבר אין לי כוחות.. והרכב ?החל מ 21-11-04 נמצא אצלהם אני לא מוכן לבטוח ברכב כזה,לשאלתי אם מישהו מההנהלה שאיתם דיברתי יהיה מוכן שמשפחתו תנהג ברכב כזה אף אחד שם לא ענה.אחרי כל הפעמים שאמרו שהכל בסדר.