האם גם ג'יפונים ללא 4x4 יכולים לעבור אותו? כמו כן האם אחרי גשם יש שינוי בעבירות?
כרשום במסלול:
מסלול בעבירות קלה לרכב שטח עם הילוך כוחובעבירות בינונית לרכבי שטח ללא הילוך כוח (ג'יפונים).
האם גימיני סטנדרטי ללא נעילות והגבהה יכול לרדת את מעלה יאיר בבטחה?
האם גימיני סטנדרטי ללא נעילות והגבהה יכול לרדת את מעלה יאיר בבטחה?
האם אפשר לעשות את המסלול בכיוון ההפוך? ממצדה לערד
תודה
האם אפשר לעשות את המסלול בכיוון ההפוך? ממצדה לערד
תודה
האם חייבים לעשות את מעלה יאיר?
המסלול אינו מחייב לרדת ולעלות את מעלה יאיר זו רק אופציה כי המסלול מגיע לראש המעלה וכך רשום בנ.צ. שהיא ראש המעלה:
" למי שמחפש אתגר – יכול לרדת וגם לעלות את המעלה הקשה – שימו לב שהדרך למטה ובחזרה למעלה מיועדת לכלי רכב גבוהים עם הילוך כוח ולנהגים מיומנים!
4 ק"מ בירידה עד כביש 90.
ועוד 4 ק"מ בעלייה חזרה לראש מעלה יאיר.
נ.צ. 8 – מעלה יאיר "
לא להגיע למסלול הזה בשום אופן, לא מתאים בכללללל לג׳יפונים. בנס הצלחתי לצאת משם עם הויטארה 4/4 שלי. בתמונות ממחישות כנראה רכב ההשכרה שפירקו אותו לגזרים. לא נורמלים שמשאירים את ההמלצה הזו כרלוונטית. חפשו מסלול אחר.
לא להגיע למסלול הזה בשום אופן, לא מתאים בכללללל לג׳יפונים. בנס הצלחתי לצאת משם עם הויטארה 4/4 שלי. בתמונות ממחישות כנראה רכב ההשכרה שפירקו אותו לגזרים. לא נורמלים שמשאירים את ההמלצה הזו כרלוונטית. חפשו מסלול אחר.
"עשינו את המסלול הזה עם סובארו פורסטר 2020 עם מיגון מלא. אפשרי לגמרי, אך מומלץ רק לנהגים בעלי נסיון שטח. יש במסלול מספר נקודות מאתגרות.
הירידה ממיצד חתרורים ב״מעלה מורג״ כוללת הצלבות, דרדרת ומדרגות. פורסטר יורד את זה (בכיוון של סיפור הדרך), אבל בשביל לעלות בכיוון ההפוך כבר צריך רכב עם צמיגים יותר רציניים ויותר מרווח גחון.
עשינו את המסלול הזה עם סובארו פורסטר 2020 עם מיגון מלא. אפשרי לגמרי, אך מומלץ רק לנהגים בעלי נסיון שטח. יש במסלול מספר נקודות מאתגרות.
הירידה ממיצד חתרורים ב״מעלה מורג״ כוללת הצלבות, דרדרת ומדרגות. פורסטר יורד את זה (בכיוון של סיפור הדרך), אבל בשביל לעלות בכיוון ההפוך כבר צריך רכב עם צמיגים יותר רציניים ויותר מרווח גחון.
אם אמי לא רוצה לעשות את מעלה יאיר כי יש לי ראב 4 2007 שבטח יעבור את כל המסלול בכייף
אבל מעלה יאיר קצת מחשיש אותי.
אז איך המסלול שלי?
באיזה נ.צ. אני מדלג ואיך?
אם אמי לא רוצה לעשות את מעלה יאיר כי יש לי ראב 4 2007 שבטח יעבור את כל המסלול בכייף
אבל מעלה יאיר קצת מחשיש אותי.
אז איך המסלול שלי?
באיזה נ.צ. אני מדלג ואיך?
מעלה יאיר מצויין בנ.צ. 8
בעצם אני יכול לדלג עליו?
אני עולה לנ.צ. 7, נהנה מהמצפה, ואז עושה פרסה וחוזר לצומת ועושה שמאלה (למסלול הירוק) לכיוון נ.צ. 9 במקום ימינה לכיוון מעלה יאיר?
ובאמת שתודה ענקית על כל המאמצים והסידורים!!!
אליפות ברמות!!
וסורי על השיגוע, זה פעם ראשונה שאני הולך לעשות טיול כזה לבד
ואני פשוט רוצה להיות בטוח
נ.ב. הראב4 2007 שיש לי הוא מעולה לזה, נכון?
(יש לי גם הרחבות לצמיגים, זה למסע הזה, נכון?)
מעלה יאיר מצויין בנ.צ. 8
בעצם אני יכול לדלג עליו?
אני עולה לנ.צ. 7, נהנה מהמצפה, ואז עושה פרסה וחוזר לצומת ועושה שמאלה (למסלול הירוק) לכיוון נ.צ. 9 במקום ימינה לכיוון מעלה יאיר?
ובאמת שתודה ענקית על כל המאמצים והסידורים!!!
אליפות ברמות!!
וסורי על השיגוע, זה פעם ראשונה שאני הולך לעשות טיול כזה לבד
ואני פשוט רוצה להיות בטוח
נ.ב. הראב4 2007 שיש לי הוא מעולה לזה, נכון?
(יש לי גם הרחבות לצמיגים, זה למסע הזה, נכון?)
שוב,
תודה רבה רבה על המענה
אז איזה מסלול מומלץ באזור?
ערד/מצדה
שוב,
תודה רבה רבה על המענה
אז איזה מסלול מומלץ באזור?
ערד/מצדה