אם זו סובארו מהשנתיים האחרונות אז כן יש חיישני לחץ אוויר - זה נקרא TPMS (קישור)
ואם אני זוכר נכון זה רק מדליק מנורת אזהרה בלוח השעונים ללחץ אוויר נמוך.
וזה אומר שיש להיות זהירים בתיקון או החלפת גלגל על מנת שלא לפגוע בחיישן המותקן בתוך הג'נט.
לגבי קנייה של חיישנים עם שעון חיצוני לכל גלגל - יש המון ב- EBAY
הרכב שלי הוא XV משנת 2020 ולדעתי המערכת לא קיימת. אני לא רואה על המסך חיווי וגם לא בספרות של הרכב.
הרכב שלי הוא XV משנת 2020 ולדעתי המערכת לא קיימת. אני לא רואה על המסך חיווי וגם לא בספרות של הרכב.
"בכל הדגמים של סובארו משנת 2019גם XV /קרוסטראק וגם פורסטר עם תקנים אמריקאים אין חיישני לחץ אוויר וכמובן אין התראה בלוח השעונים. כתוב בספר הנהג
בכל הדגמים של סובארו משנת 2019גם XV /קרוסטראק וגם פורסטר עם תקנים אמריקאים אין חיישני לחץ אוויר וכמובן אין התראה בלוח השעונים. כתוב בספר הנהג
"מה שנאמר הוא נכון ואכן אין ל- crisstreck XV 2020 מערכת מקורית של חיישני לחץ אוויר. הדבר נבדק גם מול המוסך המרכזי של סוברו וגם בפועל - הרכבתי היום מערכת חיישני לחץ אוויר שנותנת מידע על ל"א וטמפ' וכן התראות על ל"א נמוך וגבוה. המידע ניתן על כל גלגל בנפרד.
מה שנאמר הוא נכון ואכן אין ל- crisstreck XV 2020 מערכת מקורית של חיישני לחץ אוויר. הדבר נבדק גם מול המוסך המרכזי של סוברו וגם בפועל - הרכבתי היום מערכת חיישני לחץ אוויר שנותנת מידע על ל"א וטמפ' וכן התראות על ל"א נמוך וגבוה. המידע ניתן על כל גלגל בנפרד.
"