כתיבה מרגשת דרור. תודה !
כתוב כל כך מדוייק ויפה... נשבר הלב, מתנצץ לרסיסים... אני כניתי אותו הנסיך - מלח הארץ, יפה מבפנים כמו שהיה יפה מבחוץ... היום, הבר לא עושים אותם כאלה. הנחמה היחידה (אולי) שהוא מצא את מותו בתחביב שאהב ושכולנו נזכור אותו צעיר וחזק.
דרור, ,כלכך
מדויק וכלכך עצוב בלתי נתפס יהי זכרו ברוך.
בהחלט יום עצוב ,אחלה איש היה! תאונה מיותרת
יהי זכרו ברוך. יחסר מאד למשפחתו ולחבריו בזכות מה שהיה עבורם.תנחומיי . יחסר גם למשפחת הראלי הכלכך קטנה ושברירית בארצנו הקטנטונת . ת.נ.צ.ב.ה
כתבת כל כך יפה ומדוייק ובדיוק כמו שהכרתי את האיש הצנוע המחייך בעל הנתינה לא רק בעזרה אלא גם באהבה שהרעיף על כל סביבתו - יהי זכרו ברוך
יהיה זכרו ברוך ומשתתף בצער המשפחה
לא הכרתי את עירא אבל נשמע בחור כארז, מאד עצוב, מילים יפות...
משתתף בצער המשפחה
עיראל'ה חבר יקר,
השארת אותנו עם חלל ענק !
עירא'לה היה גבר שבגברים, הכרתי אותו טוב במסעות הגרוטאשטח, שנוהלו בידי צוות גבע. הוא היה המחלץ שלנו עם דודג' ראם אימתנית. היה גורר 3 או 4 גרוטאות כמו רכבת בעלייה , עם חיוך מטורף על הפנים. יחסר מאוד בנוף הג'יפאי ....
מדובר באיש אשכולות ונהג מוכשר ,איש משפחה ואוהב אדם ,איש שרבע חיוך היה מרוח לו תמידית על הפנים הנעימות שלו.זכיתי להתחרות מולו בקרואטיה ,ושיתחרה בליגה שלי בארץ.איש שכולו לב ועוצמה.עירא אתה תחסר לכולם ,מלח הארץ במלוא מובן המילה
כאשר קיבלנו את הידיעה, כמו כולם, גם אנחנו סירבנו להאמין. עירא, הילד השובב עם החיוך- הילד שעבדתי איתו בגן במבוא חמה. הילד שהפך לאיש. איש יקר. לא התראנו הרבה אבל,כאשר כן ,הוא תמיד היה עם החיוך שלו. הלב שלי עם פנינה, חיימקה ועינב שעוברים את הגרוע מכל, שוב. עם מאיה והילדים - אין מילים לנחם. זכיתם לבעל ואבא מופלא. זה כל כך טרגי ועצוב. הלב שלנו- כל מי שהכיר- מכל תקופה בחייו של עירא, נשבר. יהי זכרו ברוך.
יהי זכרו ברוך.
כדאי להסביר נסיבות התאונה. ללמוד איך ניתן למנוע.
עירא חבר. מיתחרה מהיר כל כך.עירא עזר לי מאוד באפריקה. במקסיקו. עירא זה החבר המושלם אוהב אותו כל כך .לחיצת יד שלו..... תחסר.
עצוב מאוד. תנחומיי למשפחה ולכל מוקיריו.
אובדן של איש יקר ואהוב על כול יהי זכרו ברוך.
דרור יפה ומדוייק כתבת.
מקרה עצוב ומצער, ספורט אהוב ומדי פעם מסוכן...
עצוב 😞
אחד המקצוענים והמצחיקים שהכרתי.
מרגש מאוד, הוא יחסר לי
עירא היה חבר, חייכן, אוהב אדם, נהג מקצועי, נעים שיחה . בכול נושא יש בדיחה וצחוקים . אני אתגעגע
יהי זכרו ברוך
עצוב ממש. יהי זכרו ברוך
אסון בלתי נתפס 💔 עצוב כל כך לאבד חבר אהוב 💔
תודה על הכתבה 💔
לא נתפס,
וכל כך עצוב
בלתי נתפס לחלוטין.הילד המוכשר,האהוב עם החיוך הכובש שיישאר תמיד איתנו.
עצוב מאוד,,,
יהי זכרו ברוך 🥀
עירא היה מתנדב במשמר הגבול בבסיס הפעלה גלבוע בן אדם שכל כולו נתינה היה חשוב לו הסביבה בא הוא היה חי.
אהב כל כך את הארץ .
אתה תיחסר לי מאוד עירא.
משפחת משמר הגבול מוסרת למשפחה את תנחומיה.
מילים בסלע!
יהי זכרו ברוך, משתתף בצער משפחתו.
תנחומים ואין ניחומים וכך הרגבים והמהמורות סופגים דמים מיותרים ומיותמים. יהי זכרו ברוך.
מכיר את המכונה משום שסגר כל בורג ..אני מכיר את המושג הזה להכיר מכונה החלק ממך..
כואב הלב לשמוע על אדם כל כך כל כך...ופתאום זהו ...זה נגדע...
יהיה זיכרו ברוך
כתבת כל כך יפה ומרגש.
כל מילה נכונה על האיש הנפלא הזה!
עירא הוא חבר אח לבעלי, חלק מהצוות שלו. חבר שלנו.
איש אהוב, נערץ, תמיד מחייך.
הוא יחסר לכולנו מאוד.
הראש עדיין לא מעכל והלב מנופץ
תודה עירלה על מה שהיית עבור כל אחד ואחת פה 💔
עירא היקר!!! כמוך גם אני מכונאי. כמוך גם אני בן 48. לצערי לא יצא לראות אותך אף פעם, לצערי גם לא יצא לי לשוחח איתך. עירא היקר אני ואתה הרי משפחה, אימך היא בת דודתי. אך רצה הגורל ולא נפגשנו אף פעם, היום אני מבין כמה הפסדתי. נוח על משכבך בשלום עירא היקר. יהי זכרך ברוך!!!
לא הכרתיו אבל ניכר וברור שיש פה אובדן ושבר גדולים במותו של אחד מהטובים באנשי העמק והארץ בכלל😥
יהי זכרו ברוך🕯🌻🌀🇮🇱
הכרתי את עירא לפני חמש שנים. כשנהג לניסוי רכב לבדיקה.
הרושם הראשון היה איש שקט עם חיוך קבוע, יד מפלדה ורגל מבטון.
מאז עבדנו יחד במספר אירועים ולתיאור נוספה גם נשמה ענקית של טוב, אפילו לא תא אחד של רוע ואגו.
איש יפה. הלב ממאן לקבל שאיננו עוד.
היה שלום חבר יקר ואהוב.
הטובים הולכים ראשונים...
יום אחד ניתקעתי בלנד רובר דיסקו 3 שלי שלי בכביש הוא עצר ושאל אם צריך עזרה ראיתי שהוא מקצוען ממש נגע לי במשהוא והציל לי לרכב ואת הטיול נתתי לו בלי שיבקש כסף מעל 600 שקל הוא לקח רק 200 מלך הארץ צנוע מקצוען כואב הלב ממש אבדה קשה
עירא היה חבר קשה להאמין שאני כותב בלשון עבר .היה חסון צנוע ומקצוען כך תזכר לעולמים
מוסך גבע ועירא היו מראשוני הסיוע לעמותה לספורט מוטורי - מועדון מרוצי ישראל להקמת המרוצים באזור הגילבוע, מרוצי ראלי, ברמה התנדבותית ובכל סייעו להקמת הספורט המוטורי.
משתתף בצער המשפחה ובצער אנשי קבוצת גבע על לכתו של עיראק בטרם עת.
דרור ברלי ישר כוח על כתיבה מרגשת.
אחד המקצוענים והמצחיקים שהכרתי.
עצוב
עצב גדול . איש חייכן ומיקצוען
פשוט בן אדם
יהי זכרו ברוך
נורא ואיום, פשוט נורא ואיום.
יהי זיכרו ברוך😢
נורא 😔
כל כך מצטערת עבורו ומשפחתו היקרה
עצוב ממש יהי זכרו ברוך
יהי זכרו ברוך
מצמרר💔
צער גדול
ויקו שלא תדעו עוד צער
עצוב. יהי זכרו ברוך
איזה איש 🖤
כאב גדול!
ת.נ.צ.ב.ה.
עצוב! עצוב!
בחור צעיר וטוב לב
יהי זכרו ברוך
גיס יקר. בלתי נתפס
עירא היקר!!!!! שנינו בני אותו גיל, שנינו עובדים בתחום המכונאות. אך לצערי מעולם לא יצא לי לראותך. תחושת פספוס מלווה אותי , מיום שנודע לי מותך, והבנה כמה הפסדתי שלא זכיתי להכירך.
יהי זכרך ברוך עירא היקר!!!!!!
יהי זכרו ברוך 🙏
עצוב ולא נתפס
אבדה גדולה
ת.נ.צ.ב.ה🥀
תודה על הכתבה. תאור מדוייק של עיראל'ה המתוק שהיתה לי הזכות לעבוד לצידו 10 שנים במוסך גבע יהי זכרו ברוך. השאיר אחריו חלל ריק גדול ועצוב. עיראל'ה אוהב אדם , טבע וחיות ,מכונאי בנשמה ונפש עדינה מלאה בהומור .בן,בעל,אבא וחבר . תחסר מאוד!
לא מכירה את עירא אבל מתוך ההספד מרגיש כי עירא היה איש של אנשים מלא באהבת האדם ונתינה
כמה עצוב יהי זכרו ברוך
עקבנו אחרי המשפחה המתוקה מאין כמוה
ראינו את עירא ביום החתונת שלו ושל מאיה
בקלות התאהבנו בעירא ובמשפחתו וחשבנו שהכי מגיע למאיה הנהדרת שלנו כזה קסם של בחור.
חשבנו שרק בחור כזה מרשים ידע לבחור משפחה מופלאה כמו של
אטי (זל)
אמיר הגר ליהי אור .....
אייך קורה כזה אבדן נורא.
שלא תדעו עוד צער אהובים
יהי זכרו ברוך
לא הכרתי אותך אבל לא יכולתי להתאפק ולמחות דמעה על הידיעה על מותך. הידיעה נגעה לליבי ולא יכולתי שלא להגיב. יהי זכרו ברוך