בכל העולם כולל בארץ מציינים טווח נסיעה זוועתי.
הנתונים שמוצגים בכתבה לא נכונים ומראים על כתבה מגמתית שדופקת את מי שירכוש את הרכב.
לא צוין פה שעד לפני חודש סופק הרכב כיד לאזי עם 19 שעות טעינה ותוכנה חא טובה.
רק לאחרונה מנסים לתקן חלק מהבעיות ברכב בגלל ביטולים רבים של לקוחות. טוח נסיעה ממוצא של הרכב עומד על לא יותר מ 320 ק"מ. ובקור יורק ל 280 ק"מ.
בכל העולם כולל בארץ מציינים טווח נסיעה זוועתי.
הנתונים שמוצגים בכתבה לא נכונים ומראים על כתבה מגמתית שדופקת את מי שירכוש את הרכב.
לא צוין פה שעד לפני חודש סופק הרכב כיד לאזי עם 19 שעות טעינה ותוכנה חא טובה.
רק לאחרונה מנסים לתקן חלק מהבעיות ברכב בגלל ביטולים רבים של לקוחות. טוח נסיעה ממוצא של הרכב עומד על לא יותר מ 320 ק"מ. ובקור יורק ל 280 ק"מ.
זיו יקירי.
תודה על תגובתך.
אתייחס אך ורק למגמתיות שציינת.
אני לא מקבל תשלום כלשהו מאף יצרן/יבואן כך שהכתבה שלי מתייחסת רק ממה שאני חוויתי, הרגשתי, מצאתי.
אני משתדל במהלך ביומיים שהרכב נמצא אצלי לנסוע לפחות 500 ק"מ (ויותר), על מנת להביא לידי מיצוי אמיתי את כל היכולות, והצריכות בתנאים משתנים של הרכב.
ברור שזה לא משקף נתון שיתקבל אחרי עשרת אלפים או מאה אלף ק"מ, אבל כן יתן תמונה מסויימת ואני מקווה אמינה, של מי שלא לוחץ באגרסיביות, ונוהג כחוק (במרבית המקרים), על מנת לתת ללקוח העתידי, או הקיים, של המותג נתונים אמיתיים ככל האפשר.
כל המתואר בכתבה הוא החוויה שלי בלבד.
זיו יקירי.
תודה על תגובתך.
אתייחס אך ורק למגמתיות שציינת.
אני לא מקבל תשלום כלשהו מאף יצרן/יבואן כך שהכתבה שלי מתייחסת רק ממה שאני חוויתי, הרגשתי, מצאתי.
אני משתדל במהלך ביומיים שהרכב נמצא אצלי לנסוע לפחות 500 ק"מ (ויותר), על מנת להביא לידי מיצוי אמיתי את כל היכולות, והצריכות בתנאים משתנים של הרכב.
ברור שזה לא משקף נתון שיתקבל אחרי עשרת אלפים או מאה אלף ק"מ, אבל כן יתן תמונה מסויימת ואני מקווה אמינה, של מי שלא לוחץ באגרסיביות, ונוהג כחוק (במרבית המקרים), על מנת לתת ללקוח העתידי, או הקיים, של המותג נתונים אמיתיים ככל האפשר.
כל המתואר בכתבה הוא החוויה שלי בלבד.
כל כך הרבה מילים שלא אומרת כלום סיבה למחשבה
טויוטה לא ממש ישנו. האסטרטגיה העתידית שלה למיטב הבנתי היא רכב המימן. יש כל כך הרבה יתרונות במימן על פני החשמלי, לדעתי החשמל לא יהיה ממש אפקטיבי ובסופו של דבר תהיה טכנולוגיית ביניים בלבד. בתור החברה שהביאה לעולם את הפריוס כשגנרל מוטורס קברו את החשמלית שלהם, צריך לקחת מאד ברצינות את טויוטה.
רכב מעולה, מאד נוח והטווח 440 ק"מ עם מזגן.
רכב תרמית תרמית תרמית
לא נותן יותר מ 320 קמ
אחת האכזבות
אל תקנו בשום אופן