פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: איך אומרים אפס ביפנית? מבחן דרכים לטויוטה bz4x

25 ביולי 2023 ב 09:14 8 תגובות 11550 צפיות profile imageירון הולנדר
בימים בהם כל סיני שיש לו מפעל למכונות גילוח, הדביק ארבעה גלגלים והגה לסוללה ושלח לארץ הקודש, היפנים ישנו שנת ישרים. אך מרגע שהקיצו והבינו ש(גם) הם בבעיה, הם התחילו לתת גז ולתת את מה שהם יודעים ממזמן:
חשמל הוא הדרך (הנוכחית) לטפל בבעיות זיהום האוויר.
מבחן דרכים ייחודי לטויוטה TOYOTA bz4x בשילוב מסלול טיול עם מעיינות בצפון הארץ

לכתבה - איך אומרים אפס ביפנית? מבחן דרכים לטויוטה bz4x
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - זיו 29 ביולי 2023 ב 10:06

בכל העולם כולל בארץ מציינים טווח נסיעה זוועתי.
    הנתונים שמוצגים בכתבה לא נכונים ומראים על כתבה מגמתית שדופקת את מי שירכוש את הרכב.
    לא צוין פה שעד לפני חודש סופק הרכב כיד לאזי עם 19 שעות טעינה ותוכנה חא טובה.
    רק לאחרונה מנסים לתקן חלק מהבעיות ברכב בגלל ביטולים רבים של לקוחות. טוח נסיעה ממוצא של הרכב עומד על לא יותר מ 320 ק"מ. ובקור יורק ל 280 ק"מ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 29 ביולי 2023 ב 11:31

אורח/ת - זיו כתב/ה:
    "

בכל העולם כולל בארץ מציינים טווח נסיעה זוועתי.
    הנתונים שמוצגים בכתבה לא נכונים ומראים על כתבה מגמתית שדופקת את מי שירכוש את הרכב.
    לא צוין פה שעד לפני חודש סופק הרכב כיד לאזי עם 19 שעות טעינה ותוכנה חא טובה.
    רק לאחרונה מנסים לתקן חלק מהבעיות ברכב בגלל ביטולים רבים של לקוחות. טוח נסיעה ממוצא של הרכב עומד על לא יותר מ 320 ק"מ. ובקור יורק ל 280 ק"מ.

"
    מהכתבה: "צריכת חשמל (במבחן): 16.9 קווט"ש לכל 100 ק"מ".
    ואם קיבולת הסוללה היא71.4 קווט"ש אזי טווח הנסיעה המכסימלי עם מזגן הוא 422 ק"מ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - ירון הולנדר 29 ביולי 2023 ב 12:05

זיו יקירי.
    תודה על תגובתך.
    אתייחס אך ורק למגמתיות שציינת.
    אני לא מקבל תשלום כלשהו מאף יצרן/יבואן כך שהכתבה שלי מתייחסת רק ממה שאני חוויתי, הרגשתי, מצאתי.
    אני משתדל במהלך ביומיים שהרכב נמצא אצלי לנסוע לפחות 500 ק"מ (ויותר), על מנת להביא לידי מיצוי אמיתי את כל היכולות, והצריכות בתנאים משתנים של הרכב.
    ברור שזה לא משקף נתון שיתקבל אחרי עשרת אלפים או מאה אלף ק"מ, אבל כן יתן תמונה מסויימת ואני מקווה אמינה, של מי שלא לוחץ באגרסיביות, ונוהג כחוק (במרבית המקרים), על מנת לתת ללקוח העתידי, או הקיים, של המותג נתונים אמיתיים ככל האפשר.
    כל המתואר בכתבה הוא החוויה שלי בלבד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 29 ביולי 2023 ב 15:14

אורח/ת - ירון הולנדר כתב/ה:
    "

זיו יקירי.
    תודה על תגובתך.
    אתייחס אך ורק למגמתיות שציינת.
    אני לא מקבל תשלום כלשהו מאף יצרן/יבואן כך שהכתבה שלי מתייחסת רק ממה שאני חוויתי, הרגשתי, מצאתי.
    אני משתדל במהלך ביומיים שהרכב נמצא אצלי לנסוע לפחות 500 ק"מ (ויותר), על מנת להביא לידי מיצוי אמיתי את כל היכולות, והצריכות בתנאים משתנים של הרכב.
    ברור שזה לא משקף נתון שיתקבל אחרי עשרת אלפים או מאה אלף ק"מ, אבל כן יתן תמונה מסויימת ואני מקווה אמינה, של מי שלא לוחץ באגרסיביות, ונוהג כחוק (במרבית המקרים), על מנת לתת ללקוח העתידי, או הקיים, של המותג נתונים אמיתיים ככל האפשר.
    כל המתואר בכתבה הוא החוויה שלי בלבד.

"
    יישר כוח!
    יפה כתבת. אני יודע שהכול אמת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - יוסי 31 ביולי 2023 ב 22:20

כל כך הרבה מילים שלא אומרת כלום סיבה למחשבה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - הערה קטנה 04 באוגוסט 2023 ב 12:53

טויוטה לא ממש ישנו. האסטרטגיה העתידית שלה למיטב הבנתי היא רכב המימן. יש כל כך הרבה יתרונות במימן על פני החשמלי, לדעתי החשמל לא יהיה ממש אפקטיבי ובסופו של דבר תהיה טכנולוגיית ביניים בלבד. בתור החברה שהביאה לעולם את הפריוס כשגנרל מוטורס קברו את החשמלית שלהם, צריך לקחת מאד ברצינות את טויוטה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת - מרקוביץ 13 בינואר ב 20:50

רכב מעולה, מאד נוח והטווח 440 ק"מ עם מזגן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת - חנה 05 באוגוסט ב 02:56

רכב תרמית תרמית תרמית

לא נותן יותר מ 320 קמ
    אחת האכזבות

אל תקנו בשום אופן

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול