פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: איך מובילים קטנוע, אופנוע או טרקטורון באופן בטוח ויעיל?

28 באוקטובר ב 15:26 2 תגובות 2948 צפיות מקור חיצוני אינפורמטיבי
קטנוע הוא כלי רכב יעיל במיוחד וכזה שחוסך לבעלים שלו המון זמן בזכות האפשרות להשתחל בין המכוניות שתקועות בפקקים, להגיע בדיוק ליעד ולא להסתובב שוב ושוב כדי למצוא חנייה פנויה. אופנוע הוא גם רכב יעיל וגם כיפי, עם מקסימום חופש ואדרנלין כשרוכבים על כלי עוצמתי. גם טרקטורון מייצר המון רגעים של הנאה, ומי שכבר הצטייד ברכב שטח כזה מן הסתם גילה כמה הוא ממכר.
לכתבה - איך מובילים קטנוע, אופנוע או טרקטורון באופן בטוח ויעיל?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - אלי 31 באוקטובר ב 22:03

כרוכב שטח אני יגיד שמי שכתב את הדברים כנראה לא מהתחום מי שיקרא את הכתבה והוא רוכב במקרה הטוב יגחך רק משהו שאני לא מתאפק הובלה ארוכה שצריך לנתק מצבר לכמה ארוכה הכוונה אוסטרליה ? מצבר שיתרוקן בחודש עמידה נקרא גוסס ודורש החלפה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 01 בנובמבר ב 07:28

אורח/ת - אלי כתב/ה:
    "

כרוכב שטח אני יגיד שמי שכתב את הדברים כנראה לא מהתחום מי שיקרא את הכתבה והוא רוכב במקרה הטוב יגחך רק משהו שאני לא מתאפק הובלה ארוכה שצריך לנתק מצבר לכמה ארוכה הכוונה אוסטרליה ? מצבר שיתרוקן בחודש עמידה נקרא גוסס ודורש החלפה!

"
    שים לב שמדובר בכתבה פרסומית שאינה מיועדת למי שמוביל את האופנוע שלו פעמיים בשבוע (או בחודש) לשטח ויש לו את האמצעים והניסיון בתחום.
    מדובר בחברה שמבצעת גרירות מיוחדות או חד פעמיות שמתאימה למי שאין לו אמצעי הובלה ולא ידע בתחום.
    כול רוכב שטח המשתמש בנגרר באופן קבוע כבר חווה המון מקרים של כמעט ו... ואת זה החברה המפרסמת מנסה למנוע.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול