חייב חד משמעית
לא תעבור טסט יכול להיות שהביטוח שלך לא יהיה בתוקף...............
וניתן לשנות במשרד הרישוי? הרי מלא רכבי שטח יש להם צמיגים עבים מהמקור או צמיגי בלון
צמיגים
אתה מחוייב מה שרשום ברישיון כי אחרת לא תעבור טסט וגם אם יתפסו אותך בכביש לבדיקת רשיונות יכולים להוריד אותך מהכביש. או שתשים רחבים ותלך למשרד הרישוי בחולון ותשלם כסף ותשנה ברשיונות. בהצלחה
בקשר לצמיגים
בדרך כלל אין בעיה אם הצמיגים אינם בולטים מגוף הרכב. ביום הטסט נותנים אישור למשרד הרישוי. רשיון הרכב החדש שישלח אליך בדואר, המידה החדשה תופיע בטופס החדש.
בעיה..
לא כל צמיג יאושר לכל רכב ולכן תבדוק קודם במכון הרישוי. אפשר לרשום את הצמיג ברישיון בכל מכון רישוי אם הוא מופיע בטבלה של הצמיגים המותרים לאותו רכב! צמיגי בלון זה שם כללי עתיק לצמיגים רדיאלים רחבים מסוג טיובלס, מה שרוב הסיכויים שיש לך על הרכב ולכן המונח שאתה משתמש בו לא נכון, אתה רוצה פשוט צמיגים גדולים יותר. השאלה היא למה? אתה רוצה צמיג עם פרופיל קרבי יותר בשביל שטח? גבוה יותר? רחב יותר זה לא תמיד יותר טוב... וכו' וכו'...
צמיגים
לפי מה שהבנתי לפני שבוע עשיתי טסט לסוזוקי שלי מותר 10 מידות מעל,למשל אצלי ברשיון היה כתוב 195 בטסט יש להם ספרות לכל רכב לי אמרו עד 205 .והיה לי 215 שלא עבר..(יכול להיות שאפשר לשנות במשרד הרישוי לפי מא שאומרים חבריי הפורום
אתה טועה...
ראשית, זה לא 10 מידות, בין 195 ל- 215 יש 3 מידות רוחב ואיזה 3 מידות גובה. שנית, יש נתונים שונים לכל רכב ורכב וזה אפילו משתנה בין שנות הייצור של אותו הרכב, כך שכדאי לבדוק היטב לפני הקניה.