10 בפברואר 2003 ב 13:33 7 תגובות 745 צפיות mrspeed
האם אני מחויב לשים צמיגים כמו שכתוב ברשיון או שאני יכול לשים רחבים יותר ועבים יותר?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 10 בפברואר 2003 ב 11:53

חייב חד משמעית

לא תעבור טסט יכול להיות שהביטוח שלך לא יהיה בתוקף...............

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. mrspeed 10 בפברואר 2003 ב 12:00

וניתן לשנות במשרד הרישוי? הרי מלא רכבי שטח יש להם צמיגים עבים מהמקור או צמיגי בלון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אביעודד 10 בפברואר 2003 ב 12:47

צמיגים

אתה מחוייב מה שרשום ברישיון כי אחרת לא תעבור טסט וגם אם יתפסו אותך בכביש לבדיקת רשיונות יכולים להוריד אותך מהכביש. או שתשים רחבים ותלך למשרד הרישוי בחולון ותשלם כסף ותשנה ברשיונות. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 10 בפברואר 2003 ב 20:35

בקשר לצמיגים

בדרך כלל אין בעיה אם הצמיגים אינם בולטים מגוף הרכב. ביום הטסט נותנים אישור למשרד הרישוי. רשיון הרכב החדש שישלח אליך בדואר, המידה החדשה תופיע בטופס החדש.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. moogi 10 בפברואר 2003 ב 20:43

בעיה..

לא כל צמיג יאושר לכל רכב ולכן תבדוק קודם במכון הרישוי. אפשר לרשום את הצמיג ברישיון בכל מכון רישוי אם הוא מופיע בטבלה של הצמיגים המותרים לאותו רכב! צמיגי בלון זה שם כללי עתיק לצמיגים רדיאלים רחבים מסוג טיובלס, מה שרוב הסיכויים שיש לך על הרכב ולכן המונח שאתה משתמש בו לא נכון, אתה רוצה פשוט צמיגים גדולים יותר. השאלה היא למה? אתה רוצה צמיג עם פרופיל קרבי יותר בשביל שטח? גבוה יותר? רחב יותר זה לא תמיד יותר טוב... וכו' וכו'...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. ventura 11 בפברואר 2003 ב 14:52

צמיגים

לפי מה שהבנתי לפני שבוע עשיתי טסט לסוזוקי שלי מותר 10 מידות מעל,למשל אצלי ברשיון היה כתוב 195 בטסט יש להם ספרות לכל רכב לי אמרו עד 205 .והיה לי 215 שלא עבר..(יכול להיות שאפשר לשנות במשרד הרישוי לפי מא שאומרים חבריי הפורום

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. moogi 11 בפברואר 2003 ב 22:35

אתה טועה...

ראשית, זה לא 10 מידות, בין 195 ל- 215 יש 3 מידות רוחב ואיזה 3 מידות גובה. שנית, יש נתונים שונים לכל רכב ורכב וזה אפילו משתנה בין שנות הייצור של אותו הרכב, כך שכדאי לבדוק היטב לפני הקניה.

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות