ההבדל
ג'ימיני רכב שטח נטו - דיפנדר קטן ביצועי שטח מהממים - םלטפורמת שיפורים גדולה כמו של סמוראי נוסע על 2 סרנים חיים לא נוח ולא חזק בכביש צפוף וקטן ומספק מקום ל 2 מבוגרים ו 2 ילדים מאחורה צריכת דלק 1:11 ויטרה קצר / קצר פתוח מנוע 1600 ארוך סגור 1600 סמ''ק אוט' או ידני רכב כביש שטח! טוב בשטח ל 95\\% מהמסלולים בארץ נוח בכביש כמעט כמו פרייבט מנוע של סוזוקי בלנו סרן חי אחורי ו2 מיתלים עצמאיים מקדימה פחות עביר מהג'ימיני נוח גם ל 4-5 מבוגרים נמצא בארץ משנת 89 - 98 אח''כ הוחלף הדגם לגרנד ויטרה - ארוך עם מנוע 2000 סמ''ק רכב מעולה לכל הדיעות. הגרנד ויטרה קצר פחות ( שתיין דלק ) וחלש הטוסון - יונדאי מנוע בנזין / דיזל זה לא רכב שטח !!! זה רכב כביש - שביל 4X4 H ללא הילוך כוח L הטוסון רכב נעים , חזק ואמין מאוד אבל בקטגוריה אחרת - ממשפחת הסובארו פורסטר לנד רובר פרילנדר הונדה HRV יונדאי סנטה-פה טויוטה RAV4 בתור רכב שטח למתחילים הסוזוקי עונה על כל הדרישות ויותר בתקציב זהה לויטרה אתה נכנס למשפחת הג'יפונים הקטנים ובהם: קאיה ספורטאג' יונדאי גאלופר ניסן טראנו דייהו מוסו / קורנאדו אופל פרונטורה בתקציב יקר יותר בקטגוריית ג'יפים גדולים מקצועיים: לנד רובר דיסקברי / דיפנדר מיצובישי פאג'רו איסוזו טרופר יונדאי טארקאן סופה / CJ 6-7-8 אשמח לענות לשאלות בהצלחה
תודה לשניכם ,לאסף קיבלתי את הארותיך ,כנראה שהבחירה תהיה גרנד ויטרה 1600 3 ד'. תודה
לא לטוסון!!!!!!!! זהירות
הוא ממש מסוכן בשטח -אני חויתי שתי תאונות בשטח - באחת הייתי באוטו בשניה צפיתי מהצד אין כוח - אין הילוך כוח -ולכן לא רכב שטח חזרתי מטיול בקנדה - - ראו גלריה -מה קרה לי שם עם הטוסון המח....ן הזה http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Albums&group=4&item=5306