במחיר של הטוסון אתה יכול לקנות אקטיון
סאנגיונג אקטיון עולה 180 אלף שח שזה אותו מחיר כמו הטוסון אבל בשונה מהטוסון יש לו הילוכי כוח, בקרת משיכה, ESP
נכון אבל...
אם זה קצת שטח הוא לא מתכוון לרסק סלעים ואם הוא לא מתכוון לרסק סלעים טוסון הוא התשובה ! למה? אני יסביר: הטוסון נותן מענה לשטח קל משמע דיונות ושבילי קקל ומבחינת מחיר אין מה לדבר, אומנם הדגם הכי מפואר עולה בערך 192,000 (עם קצת התמקחות) אבל כשירצה למכור אותו הוא יקבל מחירון ואף מעל המחירון מכיוון שיש לו ביקוש רב (מניסיון), לכן לך על הטוסון כל עוד אתה לא מתכוון לטיולים אתגריים. בהצלחה :-)
ועוד שאלה קטנה.
יש לי הזדמנות לקנות ממישהו שאני מכיר טוסון שנת 2006, 2700 בנזין, יד ראשונה 15,000 ק"מ. דגם פשוט.
מחירון 144,000 ש"ח.
האם מקובל לקנות רכב כזה מתחת למחירון?
הרכב לא עשה שטח. מה כדאי לבדוק בו. האם לטוסונים יש בעיות ידועות כלשהן?תודה שוב!
לך על זה !
מכיוון שהטוסון הוא רכב חדש יחסית, לא ידוע על בעיות כלשהם.
הרכב אמין מאוד והייתי ממליץ בחום שתקנה אותו, נהוג לקנות אותו במחיר מחירון ואף יותר ממחירון מכיוון שהרכב מבוקש מאוד, אמין ואין טוסונים ישנים על הכביש אלא רק חדשים (לכן הוא שומר על מחירו).
כמו שאמרתי אם אתה לא מרסק אותו על סלעים זההרכב האידיאלי (לדעתי).
בהצלחה...
>ודה!!!
תודה!!!!
תבדוק טוב צריכת דלק בטוסון
אם כמו באגדות הוא צורך 7 קמ לליטר לעומת 10 בפורסטר/ראב 4/ סוזוקי, המשמעות היא 30% יותר בהוצאות דלק. בשנה ממוצעת נוסעים 20000 שצורכים כ 2850 ליטר ב1/7 או 2000 ליטר ב 1/10. פער של 850 ליטר = כ- 5000 ש"ח לשנה ובמשך 4 שנים של החזקת הרכב - 20000 ש"ח הפרש בעלויות הדלק.
ר א ב 4
לך על ראב 4 . נראה שהוא בהחלט יענה על הצרכים שלך . אמינות , כוח (יחסית לקטגוריה) ויופי . מה צריך יותר מזה... ?
האגדה היא אחרת...
אגדה היא הסיפורים לפיהם הראב עושה 1:10 . א-י-ן מ-צ-ב . ראב חדש עושה 1:8.5 מקסימום מקסימום . ראו מבחני נהיגה מקצועיים באתרים השונים .