כיצד הופכים מכונית פרברים משומשת למכונה מדברית משומנת? משפרים קלות, מעמיסים פק''ל קפה ומכוונים את ההגה דרומה
לכתבה על שיפור סובארו פורסטר

כיצד הופכים מכונית פרברים משומשת למכונה מדברית משומנת? משפרים קלות, מעמיסים פק''ל קפה ומכוונים את ההגה דרומה
לכתבה על שיפור סובארו פורסטר
לשאלה: האם הפורטר אוטומטי או ידני?
התשובה:אוטומטי
כמו כולם, אבל בכל זאת יודע להיכנס לשטח
נהנתי לקרוא כל מילה
נהנתי לקרוא, להביט בצילומים , ולהתרפק על הסגנון השנון הקליל וההומריסטי.
נכון שעדיין לא מתכוון להחליף את הדיסקו שלי בקורולה מוגבהת, אבל רשמתי לפני את האופציה.
תודה רני.
רודי.
נקרות קטן על הפורסטר!!!
ראשית ברכותי על רכישת הפורסטר - אכן רכב מעולה. כמי שמחזיק כשנתיים בפורסטר (אוטומטי, הגבהה רגילה ומיגון) ולא מתבייש לטייל איתו - נהג זהיר ומיומן יכול לטייל בבטחה במסלולים מורכבים בהרבה מאשר שבילי קקל.
עד היום טיילתי עם משפחתי בדרך הבשמים (בירידה כולל מעלה דקלים), תל צפית, בקעת אבו טריפה בעליה, ירידה בנחל אלות ובסופה עליה קשה (בסקאלה של פורסטר, טיול שנתי לדיפנדר שהיה איתי...) לכביש המערכת ועוד.
את כל המסלולים הנ"ל עברנו ללא כל פגיעה / נזק מכל מין וסוג שהוא, ולמעשה מבלי שנזקקנו באמת למיגון הגחון (פרט לאבנים שניתזות מידי פעם) וללא צורךבסיוע או גרירה ע"י רכבים אחרים.
בשורה התחתונה אפשר לעשות עם הרכב הזה הרבה מאד כל עוד מגיעים לטייל ולא להתחרע, נוהגים בזהירות ולא מתביישים לעצור רגע ולבדוק עליה בעייתית וכיוב'. הרכב גבוה מספיק והקושי העיקרי במסלולים הגיוניים עבורו הוא בזויות ולא בהצלבות עליהם תמיד הצלחתי להתגבר בסופו של דבר.
סביר שתתקל ב"פרצופים" למיניהם שיטענו שלא בטוח לעבור מסלולים ברמת קושי בינונית ללא הילוך כוח. הפילוסופיה המומלצת היא לנהוג בשיקול דעת וזהירות בדיוק כפי שמומלץ בכביש.
אשמח אם יכתבו על עוד מסלולים בינוניים שעובר הסטיישן המוגבה והמעולה הזה.
מחיר ?
כמה זה עולה ?
הייתי עם אוגש בירדן
הפורסטר שלי חצה את הדיונות בירדן כמו גדול וחצי שנה אחר כך יצאתי למזרח ירדן - שם טיפסתי את מעלה בובה ללא עזרה. (למרות שהדיפנדר של אוגש משך ג'יפים "רציניים" בעלייה האין סופית הזאת).
האם הרכב עובר מבחן שנתי
לאחר החלפת בולמים וקפיצים והרמת מרכב הרכב ב- 5.5 ס"מ בממוצא, האם אין בעיה
בעת המבחן השנתי?
סיבובים אחי סיבובים
מרכז כובד עלה מוט פיתול כבר לא בזויות המקוריות בקיצור חרטה של פיין שמקרים למה לא תחשוב על מתלה אויר , להרים רק כשצריך
ליואל רנד מ-7
ברשותי סובארו אאוטבק מוגבה (ע"פ המידות שמתיר היצרן = 4.5 ס"מ). הייתי לפני שבוע בטסט (דינמומטר) ואיש לא התייחס להגבהה (גם אשתקד לא התייחסן לנושא).
בעל האוטבק 98
משנת 2002 מוגבה ועובר טסטים ללא בעיות
מה לגבי החלפת הצמיגים?
אני בעליו של פורסטר מוגבה המנצל ככול הניתן את יכילות השטח שלו. אחת הבעיות המעיקות ברכב מבחינתי כיום היא הצמיגים המקוריים (Yokohama) המתפרקים מהר מדי ובעלי אחיזה מוגבלת בשטח.
האם יש למשהוא המלצה על צמיגי שטח / כביש רלוונטים?
פורסטר
ברשותי מזה שנה פורסטר מודל 99 טורבו ויש רק מילה אחת בנושא: הקניה הטובה שעשיתי בחיי. על הכביש מרגיש כמו מלך ועם קצת יכולת וראיית שטח גם בשטח הוא מסתדר.
לאחרונה החלפתי צמיגים ל50/50 (יוקו גיולנדר at/s) הגבעה על ידי קפיצים ובולמים מיגון גחון שמגן על המנוע הקרטר, דיפ' קדמי וההליכים
אני חייב להגיד שהאוטו עכשיו מרגיש הרבה יותר נוח בשטח ועובר אפילו מסלולים יותר קשים, בנוסף המיגון נותן לך שקט נפשי שכן לא כל סלע שאתה עובר מעליו צריך להקפיץ לך את הלב.
מומלץ בחום, דניאל
שלום לכולם קודם כל אתם אלופים ,
אני קניתי השבוע פורסטר 2008 ( צורה ישנה ) ואני רוצה להגביה את החיה ולא מצאתי מישהו שבאמת יודע להגיד זה מה שאתה צריך .
אני מחפש מישהו שמוכר קפיצים ובולמים ומאשר אותם ברישיון .
מיגון אני עושה לבד .
שלום לכולם קודם כל אתם אלופים ,
אני קניתי השבוע פורסטר 2008 ( צורה ישנה ) ואני רוצה להגביה את החיה ולא מצאתי מישהו שבאמת יודע להגיד זה מה שאתה צריך .
אני מחפש מישהו שמוכר קפיצים ובולמים ומאשר אותם ברישיון .
מיגון אני עושה לבד .