פורומים

- שטח 4x4

נגרר/ עגלה נגררת

16 בספטמבר 2007 ב 19:28 7 תגובות 36520 צפיות אלדד מ. פורום
רובנו בעזרת רכבי 4*4 או במסגרת העיסוק גוררים נגרים או חושבים על זה כחלק מהשרות לפורם זה ניתן לקבל יעוץ לגבי רכש של נגררים התאמה של נגררים לרכבים קיימים עצות לגבי התקנת וו גרירה וכמו כן הצעות מחיר לגבי נגררים  
הוספת תגובה
  • 1. profile image חן מאירוביץ 16 בספטמבר 2007 ב 19:23

מה לעשות?

יש לי ג'ימיני ויש לי עגלה נגררת 750 קג כולל, לפי הרשיונות של העגלה אני יכול לגרור אותה רק עי רכב מעל 2300 קג, לפי הרשיונות של הג'יפ אני יכול לגרור עגלה עד 1200 קג כולל. אולי אתה יכול לעזור מה אני יכול לעשות? התייעצתי עם בוחני רכב גם משטרתיים וגם של מכוניי טסטים וכל אחד אמר לי משהו אחר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אלדד מ. פורום 16 בספטמבר 2007 ב 20:51

בעיות רשוי עגלה למול רכב

אז ככה לצערי הרב התשובה לא נעימה לשמוע העגלה שלך לא מתאימה ואין כל דרך לשנות זאת היא מתאימה רק לרכב שהמשקל הכולל שלו הוא 2300 ומעלה משמע גיפ גדול טנדר דבל קבינה וכו' לגימני משקל הגרירה שלו כמדומני נמוך מ1200 ק"ג לדעתי הוא עומד על 600-800 ק"ג אם תירצה אני אבדוק במדיוק בעיקרון אמור להיות רשום ברשוי וו בכללי זה אמור להיות חצי מהמשקל הכולל של הרכב אך מדובר בנגרר עם מערכת בילום ניתן לקבל גם בלי אך משקל הגרירה יהיה נמוך מאוד יותר שתגדיר לי מה הצורך שלך בעגלה גודל ומה אתה רוצה לגרור איתה ואני אמליץ לך מ מתאים
    בגדול קח בחשבון מכירה של העגלה הקיימת וקנייה של אחרת תפרט לי איזה עגלה יש לך ואיזה אתה רוצה וניראה מה עושים עם זה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אלדד מ. פורום 17 בספטמבר 2007 ב 14:01

נגרר לג'ימני

אז ככה כמו שחשבתי רכב זה מורשה גרירה ל500 ק"ג בלבד !!!!!
    נגרר ספורט בלבד משמע נגרר שוקל כ 200-250 ק"ג משאיר בין 300-250 ק"ג משקל העמסה
    ואני אומר הרכב הזה לא אוהב לגרור יש לקחת בחשבון
    בקיצור רכב הבא סילברדו או פורד F350 עם רשוי גרירה של 2.5 טון לערך (:
    סתם תגדיר צרכים לעגלה ונתקדם משם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חן מאירוביץ 17 בספטמבר 2007 ב 18:47

תאמין לי אלדד עם אני קונה סילברדו או פורד אני לא צריך בכלל עגלה עם אמבטיה שיש להם מאוחרה אולי בעתיד הרחוק מאוד אני יביא כזה אוטו. עכשיו לעיניינו העגלה שלי שנת 2003 של מירכבי נוע קניתי אותה בעבר כי היה לי טויוטה היילקס פרטית והתכנון היה שגם האוטו הבא יהיה אותו אוטו אחרי שצצו שינויים נשארתי עם העגלה בלי יכולת גרירה עד הג'ימיני. אני לא חושב שאני ימכור את העגלה כי אין לי כמעט בכלל שימוש בה, והתכנון הוא להביא עוד חצי שנה ג'יפ קצת יותר גדול ממה שיש לי עכשיו. פשוט בהתחלה אני חשבתי שיש לי איזה טעות ברשיונות של העגלה ואחרי כמה בדיקות ואימות נתונים היתבבר שזה לא טעות בכלל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אלדד מ. פורום 17 בספטמבר 2007 ב 19:00

עגלה נגררת

אז ככה כשתחליט להמשיך הלאה ולגדול בגיפ תתיעץ אז איזה רכב לקנות כדי שלא נגיע לבעיה זו בשנית
    בהצלחה (:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. avishmai1 21 בפברואר 2014 ב 16:21

נגרר/ עגלה נגררת

ממליץ לדבר עם איש מקצוע!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. dgraive659 25 באוגוסט 2023 ב 16:59

שלום. גליתי שלסיטרואן ברלינגו 2013 כושר גרירה 0.
    לאומת זאת באתר של א.ג. נגררים קיים מחירון להתקנת וו גרירה לרכב ברלינגו.
    איך זה יכול להיות? מה משרד התחבורה זה רק המלצה ?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול