חבר שלי הביא לאחרונה גרנד צ'ירוקי
עם מנוע 4.7 ואכן חסך הרבה כסף. אני מביא פורד אקספלורר בימים אלה. יש בחור ישראלי שיושב בקליפורניה ועושה את היבוא הרבה יותר זול מהינומה, וגם מאחרים שצא לי לבדוק. אוכל למסור לך פרטים אם תרצה.
יבוא אישי
יובל האם אתה יודע האם מותר להביא כלים גדולים כמו פורד F350..
אני לא בטוח
אני ממליץ לשאול את דוד. זה הבחור שהביא לחבר של גרנד צ'ירוקי ומביא לי אקספלורר. תוכל למצוא את פרטיו ב יד 2 - הוא מציע שם אקספלוררים בזול. הנה האימייל שלו: david litachevsky [calexportcar@sbcglobal.net] הוא מאד מסור ומתאמץ. החבר שלי מאד מרוצה. אני עוד לא קיבלתי את הרכב, אבל הטיפול בינתיים מעל ומעבר...
אני שואל מחוסר ידע
רכב שמזמינים מיבוא אישי עולה יותר זול , מאשר יבוא דרך מכישירי תנועה ? או כל יבואן אחר?
כמובן
התקנות החדשות מאפשרות לייבא ארצה רכב משומש עד גיל שנתיים אם הוא מיוצר בארהב, ולשלם מכס על פי המחיר ששולם בפועל. לדוגמא, פורד אקספלורר נמכר כחדש בסביבות 30,000$ בארהב. ניתן להשיג מודל 2006 בין 15,000$ ל 20,000$ תלוי במצב ובתוספות. המחיר בישראל בהתאם... אמנם יש הוצאות נוספות, כגון תשלום לסוכן שמארגן את הרכישה והמשלוח, הובלה יותר יקרה ועמילות מכס, אבל עדיין ההפרש במחיר בארץ לעומת מחירון רכב יד שניה עשוי להיות גדול מאד.
עוד שאלה קטנה ליתר הבהרה (ברשתוך יובל)
זאת אומרת שוהיה והחלטתי לרכוש רנגלר מודל 2006
ואותו רנגלר עולה כיד שנייה 15,000$ , אשלם מכס על שווי 15,000$ הובלה?
או שהמכס יגבה ממני מס כאילו זה רכב חדש הובלה.
או שיש להם מחירון משלהם, או שמאי ..
כמה יעלה רוביקון חדש ביבוא אישי?
האם יקבל אחריות ממכשירי תנועה? מי עושה את זה?
בגלל תקלה שהשאלה לא פורסמה טוב
זאת אומרת שוהיה והחלטתי לרכוש רנגלר מודל 2006
ואותו רנגלר עולה כיד שנייה 15,000$ , אשלם מכס על שווי 15,000$ והובלה יחד?
או שהמכס יגבה ממני מס כאילו זה רכב חדש והובלה.
או שיש להם מחירון משלהם, או שמאי ..
המכס 112% על המחיר ששולם בפועל הובלה
תוכל לחפש רכב כאן. אני ראיתי שיש 286 גרנד צ'ירוקי במחיר עד 15,000$
יובל אני צריך לשלם עוד מיסוי בנוסף?
לפי מה שאני מבין -
עדיין לא קיבלתי את הרכב, אבל לפי מה שחבר שלי מספר, ולפי מה שהסוכן בארהב אומר, החשבון שלך נכון. על זה צריך להוסיף עמיל מכס בערך 1000$. הסוכן בארהב 1500$ - 2000$ : אני לא ממליץ לבצע כל זאת בלי סוכן, הוא דואג לכל הפרוצדורה: הובלה, עמיל מכס, רישוי ועוד כל מיני ניירות. אני אמור רק להגיע ולקחת את הרכב... הוצאות נוספות בישראל עד 1000$ . נגיד 40,000$ סך הכל, כלומר 160 ומשהו אלף שח. אפשר להשיג מכוניות נחמדות מאד בארהב בסכום הזה. לפי המחירונים בישראל החסכון הכספי הוא של עשרות אלפי שח. שמחתי לעזור...
משהו קטן חסר
סליחה שאני מנדנד :
מס קנייה צריך לשלם?
מע"מ על הרכב וההובלה ,לא צריך לשלם?
אני אשמח אם תעדכן אותי בדואר אלקטורני
את כל ההליך הפרוצדוראלי.
תודה ושוב סליחה
המחירים שציינתי כוללים הכול
אתה לא מנדנד, זה בסדר. גם אני עשיתי די הרבה בירורים עד שהיזמנתי את הרכב...
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
אפשר לייבא רכב חדש עם פטור של משרד הביטחון?
תשובות בבקשה
דודי
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
אשמח לעזור
0508773010
מורן
החברה בבעלותי בתחום ליווי יבוא אישי ושילוח בין לאומי
הזהרו מדויד מכאלאקספורצט
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
2012 ML350
קניתי רכב 2012 ML350 מדוד שבקליפורניה, אני מאוד שמח שהכל היה מאוד חלק.הרכב נמסר ב 40 ימים עם 4200 קמ, שבדיוק מה שהוא אומר. אני מאוד ממליץ לשאול אותו.
2012 ML350
דוד ליטצ'בסקי זה האיש שמכר המכונית, המכונית כמתואר 2012 ML 350 ומושלם . אני מאוד שמח,הג'יפ מדהים.
2012 ML350,דוד ליטצ'בסקי,calexport
יש לי 2012 הרוביקון, רכשתי מ דוד ליטצ'בסקי, לפני 4 חודשים, הג'יפ שלי הוא מאוד מיוחד עם כל הציוד שקיים, בלמי זעזועים, וו ואחורי וקדמי , 3,5'' ערכת הגבהה. אני לא ניסיתי לקחת את הג'יפ למדבר עדיין, אני מחכה לאביב.
ייבוא אישי
כמה זמן לוקח עד שהמכונית הגיעה לישראל? אם הג'יפ היה נקי מתאונות?
ייבוא אישי
2012 ML350
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
אשמח לדעת בבקשה אם יש מישהו שמכיר את התהליך של יבוא אישי עם פטור משרד הביטחון
תודה
אני חושב שיש לך פטור ממס סביב 90000 ש"ח
גרנד צ'ירוקי ביבוא אישי
מבקש עזרה
קניתי גרנד שירוקי מודל 2009 4700 סמק
מבקש ספר רכב בעיברית
אפילו מוכן לשלם על ספר כזה
asiyona1@walla.com