1. אחורית 2. אתה 3. LOCKRIGH
1. אחורית 2. אתה 3. LOCKRIGHT 4. אצלך בחצר
על נעילות הפורום דיבר השכם וער
על נעילות הפורום דיבר השכם וערב ולכן כדאי לך פשוט לעשות חיפוש. באופן כללי אומר לך שתמיד כדאי קודם כל להתחיל מאחורה ובמיוחד בסופה (היות ואין לה נועלי טבורים) לגבי סוגים שוב הדעות חלוקת וכדאי לעשות חיפוש בפורום.
טוב שאתה מתלבט. מצד שני על פי
טוב שאתה מתלבט. מצד שני על פי השאלות שלך, אתה עוד לא מוכן לנעילה. עכשו אחרי שגמרתי להעליב אותך בוא ואסביר לך למה אתה עוד לא מוכן. נעילה שמים קודם כל מאחור. אם אתה לא יודע את זה - סימן שעוד לא נתקלת בהרבה מצבים שבהם היית אכן זקוק לנעילה. ועוד: אין קשר מיידי בין נעילה לבין מומנט. יש קשר אבל הוא טכני מדי ועקיף מדי כדי שתתכוון אליו באמת. הנעילה תאפשר תנועה (ולא חשוב עכשיו אם זה הספק או מנט או כלום) של הגלגל שברגיל לא היה יכול לזוז. ולכן, במצב שבו לגלגל אחד על אותו ציר יש אחיזה ולאחר אין - שזה מצב קלאסי של החלקה או הצלבה - (גלגל אחר באוויר למשל) אז הגלגל שעל הקרקע לא יזוז כי הגלגל שבאוויר יקבל את מלוא המומנט. כי ככה בנוי דיפרנציאל פתוח. עכשיו אם תרכיב נעילה תוכל לנעול את הדיפרנציאל הפתוח - לסגור אותו או לבטל אותו ואז שני הגלגלים יסתובבו בכל מקרה ואף אחד לא יכול להיות איטי מחברו. מהיר יותר כן, אבל איטי יותר לא. עכשיו אם תגיד שאני סתם לא מנומס אוסיף ואגיד לך שאני ייבואן של נעילות ואין שום דבר שישמח אותי יותר מאשר למכור לך נעילה. מצד שני - כמו שאמרתי קודם לכן, אני לא בטוח שאתה צריך נעילה.... אגב, כמו שאמרנו - נעילה ראשונה שמים מאחור. שם מירב המאמץ של המכונית . 90\\% מהמזן מילא אתה לא משלב ל 4X4. יתר על כן , לנעילה קדמית מגיעים רק כאשר מבינים שהיא עלול הלהיות מסוכנת להיגוי ורק אחרי שהאחורית כבר לא מספיקה. רוני 054444970 לא ככה? כן כן הים אותו ים ואתם מוזמנים לשתות מהמים של היו''''ר בכל עת. ממילא הוא לא מתכוון להתפיל בתקופה הקרובה. למה לא? ממילא הוא מקבל מאיתנו הכל....
מהניסיון הדל שלי אני יודע שלס
מהניסיון הדל שלי אני יודע שלסופה הנעילה המומלצת היא דטרוייט לוקר. תישאל בעליי סופות שיש להם נעילה כזאת והם יגידו לך. גם נעילת איי אר בי. נעילה טובה אבל היא יקרה. ניתן להשיג דטרוייט לוקר כולל הרכבה במחיר של 3.900 שקל
דודו, כרגע אני טיפה ממהר, אבל
דודו, כרגע אני טיפה ממהר, אבל אני יכול להמליץ לך על כל מיני דברים בעניין - מניסיון. אתה יכול להתקשר או היום, או מחר החל מ13:30 ביי.