פורומים

- שטח 4x4

שוב מכשירי קשר

29 בינואר 2001 ב 22:06 7 תגובות 749 צפיות נשנש
אני מעונין כידוע במכשירי ' קשר לרכב שלי ..רציתי לשאול האם אפשר להתקין סקנר <סורק תדרים> והאם הוא תומך במכשירי המקסטרק ובשאר המכשירים שמשתמשים בהם אנשי השטח תודה
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 29 בינואר 2001 ב 22:01

לא מובן העסק הזה...נגיד ויש לך

לא מובן העסק הזה...נגיד ויש לך סקנר, אז ??? אתה נהנה להאזין למשטרה ? לצבא ? או אולי לשיחות של מטיילים למיניהם ? שמע, יש כמה רשתות אלחוט ''''ציבוריות'''' בארצנו, לך אין אף רשיון (וצריך) מצידי תתקין את כולם, אבל למה לך סקנר ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נשנש 30 בינואר 2001 ב 00:32

סקנר הינו מכשיר קשר לכל דבר המ

סקנר הינו מכשיר קשר לכל דבר המעזין לכל הרשתות היום ראיתי בחניה בקניון חיפה דיפנדר ירוק שהיה לו סקנר אני לא יודע איזה מכשיר לקנות כי לכל גיפאי יש סוג אחר ותדר אחר אז חשבתי שסקנר הוא התשובה הטובה אם בעל הדיפנדר רואה את המודעה אשמח לתגובתו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 30 בינואר 2001 ב 07:33

המכשיר שהינך מדבר עליו, הינו מ

המכשיר שהינך מדבר עליו, הינו מכשיר בדיקה יותר מאשר מכשיר קשר....(וגם לו יש טווח תדרים) אבל תגיד לי משהו, בוא ונגיד שאני כרגע יוצא לטיול, אני על ערוץ מס'' 34 בCB שלי...עד שאתה תמצא אותי ע''''י סריקה (כי אינך יודע באיזה תדר אני נמצא אלא רק בערוץ, וזה לא עוזר לך כלל) בקיצור, תתרגם את הערוץ שלי לתדר (מצידי אפילו תזכור את כל התדרים של כל הערוצים של כל מכשירי הקשר) ועד אז, אני כבר אסיים את הטיול. לסיכום, קנה אחד מכל המכשירים הקיימים בשוק, האוטו שלך לא יסע מרוב אנטנות (תיזהר לא להתחשמל) לא יהיו לך בנים זכרים (קרינה, מה לעשות) וכל זה יצא יותר זול מהסקנר... לדעתי, תסתדר עם מכשיר קשר אחד שתוכל לדבר עם מי שמטייל איתך, וזהו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 30 בינואר 2001 ב 13:12

למייטב ידעתי סקנר הינו לא חוקי

למייטב ידעתי סקנר הינו לא חוקי בעליל בארץ, המקור הכי טוב לשאלות מהסוג הזו הינו אליק, בחור זהב שתמיד שמח לעזור מאיר וצוות שטח בטוח 09-7747425

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 30 בינואר 2001 ב 14:45

כפיר, SCANNER או בעברית סורק,

כפיר, SCANNER או בעברית סורק, זה כל מה שהוא ! סורק תדרים אלחוטיים. אתה יכול לשמוע איתו שידורים של אנשים אחרים אבל לא תוכל לענות להם או לדבר איתם כי אין שם משדר. מה שאתה פשוט צריך לעשות זה לבדוק מה הסוג שבו משתמשים החברים שלך ולקנות כזה בדיוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 4x4=כפיר 30 בינואר 2001 ב 21:46

באמת תודה לכולם לחברים שלי לשט

באמת תודה לכולם לחברים שלי לשטח אין עדיין מכשירי קשר ואנחנו מעונינים לקנות אבל מכשירים כאלו שגם אם נצטרף לטיול עם עוד אנשים נוכל כולם להיות בקשר...איזה מכשיר הוא הכי שכיח ובאיזה תדרים הוא עובד????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 30 בינואר 2001 ב 22:01

גם אם יגידו לך משהו אחר - הכי

גם אם יגידו לך משהו אחר - הכי נפוץ (גם בעולם) הוא מכשיר הCB ה''''עתיק''''. חדש כזה בחו''''ל החל מ45$ תדרים - בגדול בין 26.8 ל28.5 (אני חושב - אני כבר לא זוכר) מכשירי המוטורולה עובדים בתדרים בסביבת ה32 (ובשני המקרים מדובר על מגה הרץ)

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות