שלום הייתי אצל בחור בשם אליק
שלום הייתי אצל בחור בשם אליק והוא בדק וסידר לי בעייה במכשיר ואפילו לא לקח כסף אלעד (סקאי) טרופר
SKY תודה רבה אבל לא זאת הייתה
SKY תודה רבה אבל לא זאת הייתה כוונת ההודעה :( הרעיון הוא לקבל איזו שהיא התיחסות ממוסך בריש. אני לא רוצה להוציא עוד כסך על תיקון מכשיר שניקנה מקולקל. גיא
אם בשביל 300 שקל הם מוכנים ללכ
אם בשביל 300 שקל הם מוכנים ללכלך את שמם, זה בטח אומר משהו !!! אני יכול להגיד שאחת לשבוע שבועיים, מגיח מישהו משם ומנסה למכור כל מיני דברים...אז בוא נחכה לתשובה (ונקווה שהיא תספק לקוח שנסע 150 קילומטרים)
גיא שלום, מצטער שרק היום מחזי
גיא שלום, מצטער שרק היום מחזיר לך תשובה,זאת מכיון שאין באפשרותי לגלוש בכל יום. אין זה נימוסי לפנות לפורום לפני שיצרתה עימי קשר ישיר ולא באמצעות איש קשר. כפי שנאמר לך לפני הקניה, שהמכשירים אינם של ג''יפבריש אלא של לקוחותינו שהננו עושים להם טובה ללא כל עמלה (במקרה זה). יכולת פשוט ליצור איתי קשר ולקבל את פריטי בעלי המכשיר במקום ישר לפעול כמתלונן ''''קוטר''''. את הטלפון שלי יש לך. ממתין לשיחה מימך. פוקה
ואילו לדעתי - רצוי שכל לקוח שא
ואילו לדעתי - רצוי שכל לקוח שאינו מרוצה ידווח מה ועל מה ! ואתם, ספקי השירות תבינו - אנחנו הקונים, אנחנו הקובעים ! ואיפה שנקבל שירות טוב יותר נלך ונשלח לשם את חברינו.