פורומים

- שטח 4x4

איך בודקים ???? דחוף!!!!

30 בינואר 2001 ב 18:07 5 תגובות 646 צפיות אורח/ת
שלום ידידי אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק האם אכן נעשה טיפול 10000 על האוטו שלי(מדובר לפני יומיים) והאם אכן הוחלף הקלאטצ' אם מישהו יודע דרכים פשוטות לבדוק זאת אני יסמך!!! שלכם תמיד ברק!!!
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 30 בינואר 2001 ב 16:26

ברק שלום! נתחיל מזה שאם אתה ש

ברק שלום! נתחיל מזה שאם אתה שואל את עצמך אם בוצע ברכב שלך טיפול או לא, אז לא ברור לי בכלל למה אתה מפקיר את הרכב שלך במוסך ולא מטפל לבד. אם מישהו טוען שהוא סומך על המוסכניק שלו אז ניחא, אבל לשלם ולא לדעת אם טופל ואיך? לעניננו: מה עושים בטיפול 10000? למיטב זכרוני: הח'' שמן ומסנן שמן- אתה אמור לראות שמן בצבע טרי, צהוב שקוף, ובגובה מקסימלי. מסנן שמן אמור להיות חדש ובתקווה שמהסוג המתאים, קצר וצר, כך שלא יהיה קרוב יותר מ4 ס''''מ לתושבת המנוע. אחרת הוא יפגע בשטח מהתושבת ואתה עלול לאבד מנוע. בדיקה של מסנן האוויר או החלפתו, אתה יכול לבדוק את זה. בדיקה של הבלמים, אתה יכול לבדוק ואם הם לא תקינים, אז כנראה לא בדקו לך. בדיקה של מפלס השמן בכל מכלולי ההינע, גיר, טרנספר ודיפ''ים. בדיקת נוזל בלמים, בקיצור פתח ספר טיפולים לCJ של היינס ובדוק אם נעשה כל מה שכתוב שם ואז אני חוזר לשאלה המקורית...מה בכלל הרכב שלך עשה במוסך? לגבי המצמד, אם הוא חדש, בורג הכוונון שליד מזלג המצמד אמור להיות במצב סגור כמעט לגמרי או לגמרי, אבל זה לא חד ערכי מכיון שיתכן שהוא לא סגור לגמרי כפיצוי על בלאי מסוים במכלול הפעלת המצמד. בקיצור, אם היית מחליף לבד היית יודע בטוח. ואגב, כמה לקחו לך על החלפת המצמד? פעם אחרונה שהחלפתי מצמד, כל הסיפור עלה לי 500 ש''''ח כולל מע''''מ כאשר החלקים החדשים/מחודשים שכלולים בעסק היו גלגל תנופה, דיסקית, לחץ ודיסקית מצמד. להתראות בשטח חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 30 בינואר 2001 ב 16:31

כתבה רלוונטית:

כתבה רלוונטית:

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_workathome.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 30 בינואר 2001 ב 21:25

חנן היתי רוצה לדעת היכן אפשר ל

חנן היתי רוצה לדעת היכן אפשר לרכוש מעט ידע מכני כך שמספיק לטפל ברכב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 30 בינואר 2001 ב 21:33

שמע, אני בדקתי אחרי טיפול - וג

שמע, אני בדקתי אחרי טיפול - וגיליתי ששילמתי, והעבודה, לא בדיוק בוצעה... לאחר טיפול נכון+שבועיים נסיעה, השמן עדיין צהבהב ! מעבר לזה, ניתן לבדוק במבט עין את הדברים הבאים: 1.שמנים 2.ברגי ריקון\מילוי בדיפרנציאלים, טרנספר וגיר...תבדוק אם מישהו פתח אותו או שהוא מלוכלך. 3.גרוז תפוחי ההגה. 4.כמובן - פילטר בכל אופן - איפה טיפלת ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נמרוד 30 בינואר 2001 ב 23:56

ברק, חוץ מכל מה שחנן אומר, ומה

ברק, חוץ מכל מה שחנן אומר, ומה שאנחנו מנסים לתת באתר ג''יפולוג, תתחיל כמו שכולנו התחלנו: קנה ספר טיפולים, ותתחיל לטפל, בדיוק כמו שכתוב בספר, מהדברים הקטנים. ואם אתה מתעקש, אז פעם הבאה שאתה במוסך, תעמוד לידו כל הזמן. גם תראה שלא דופקים אותך, וגם תלמד דברים בסיסיים. ועוד עצה: אם אתה לפני צבא, תתגיס לחיל השריון, ותבקש בסיירים להיות נהג טנק. יתנו לך...

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות