פורומים

- שטח 4x4

פלסטיקים רועשים...

31 בינואר 2001 ב 01:30 4 תגובות 702 צפיות talbo
שלום ! אני בעל ניסאו טראנו קצרה מודל 97. אני סובל מכל מיני רעשים וקירקושים בדש בורד. יש תופעה מוזרה שלא מובנת יש לי גם רעש שמופיע רק כשהרכב קר מאד עושה רושם שהרעש מגיע מתעלות האיוורור הקדמיות(אני מתכוון לאוויר שמוזרם לכיוון החלונות הקדמיים) בכל מקרה אותו רעש מציק נעלם לאחר שהרכב מתחמם פחות או יותר אשמח אם מישהו יעזור לי לטפל בסוג זה של בעיה איזשהו טריק או משהו כזה אני מתכוון גם לכל הרעשים ה"רגילים" שבאים מכיוון כל הפלסטיקים תודה על העזרה טל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 06:49

אתה נוסע חזק עם האוטו ? יכול

אתה נוסע חזק עם האוטו ? יכול להיות שמשהו נישבר שם או ברגים השתחררו ? ובטח תקבל גם תשובות כמו ''''תקנה אוטו בלי פלסטיקים ... ג''יפ.'''' :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 14:12

תקנה ניסאן אלמרה, סע רק בכביש

תקנה ניסאן אלמרה, סע רק בכביש ושכח מהקרקושים,עכשיו ברצינות, תבדוק את הברגים של הפלסטיקים שעוטפים את ההגה, הם בדרך כלל משתחררים, כמוכן, בדוק עם פנס מלמטה את חיבורי הדשבורד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. דוטו 31 בינואר 2001 ב 16:43

זו מחלה של הטרנו חלק מהרעשים ב

זו מחלה של הטרנו חלק מהרעשים באים בד''''כ גם מהכבל ספידומטר בזמנו היבואן החליף באחריות לא מעט לוחות שעונים וכו בקיצור או שתבצע פירוק מעמיק ואז אשמח אם תחזור לספר מה מצאת או.... שתילמד לחיות עם זה זה מה שאני עשיתי תיתנחם בכך שכשנוסעים על 100 בנחל נקרות כימעט לא שומעים את זה ??!! ג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 01 בפברואר 2001 ב 22:08

לא בכדי להשוויץ אני נוסע כבר א

לא בכדי להשוויץ אני נוסע כבר ארבע שנים על טראנויים וזו ממש לא מחלה (רעש של פלסטיקה) האמן לי נסעתי גם בפג''רו סוזוקי ולנד רובר

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות