פורומים

- שטח 4x4

ניסן ווינר- דרושה חוות דעת

15 בפברואר 2001 ב 22:06 6 תגובות 2657 צפיות אורח/ת
אני עומד לקבל ניסן ווינר 4X4 ורציתי לקבל חות דעת מבעלים נוכחיים של הטנדר הזה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 20:12

אבישי ידידי כפי שאתה בודאי יוד

אבישי ידידי כפי שאתה בודאי יודע אני לא בעל ווינר אבל אני שמעתי חוות דעת שונות לגביו ישנם האומרים כי הוא רכב מצויין לשטח וישנם האומרים כי הוא רכב שברירי אני יכול להגיד לך שזהו טנדר נחמד לטיולים רגועים אבל עד גבור מסוים!!!!! מסקנה זהו לא ה- CJ הטוב והאהוב או הסופה אבל ניתן להישתעשע עם האוטו!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רן סיטון 15 בפברואר 2001 ב 20:41

יש ברשותי ווינר כבר שנתיים, עב

יש ברשותי ווינר כבר שנתיים, עברנו כבר מעל 100000 קמ, כולל נסיעות ארוכות בעומס מלא + גרירה והמון בשטח, הרכב מעולה, נוח ואמין בצורה יפנית לגמרי.לגבי שטח, , חול דיונה נכבש בקלות, וגם כל שביל מדברי בדרגת קושי לא מוגזמת,את מעלה עשוש למשל, לא הייתה בעיה לעלות..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 15 בפברואר 2001 ב 20:44

אתה עומד לקבל?? אם הבנתי נכון?

אתה עומד לקבל?? אם הבנתי נכון?? אז תן גאז רכב חברה תמיד עביר יותר סע עד שיעצר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 16 בפברואר 2001 ב 06:23

אבישי תתחדש עשיתי טיול עם רכב

אבישי תתחדש עשיתי טיול עם רכב כזה. הוא נוח מאוד אבל יש לו כמו שבטח אתה יודע זוית נטישה לא המשהו ברכב שאנחנו נסענו איתו היה וו גרירה שפשוט חרש את הסלעים אחרי כל נסיון עלייה על מדרגה. אם תכנס לגלריית התמונות תוכל להתרשם מהרכב. שיהיה בהצלחה ושניפגש בשטח בקרוב. דרך אגב רכב של חברה הוא אומנם עביר יותר אבל הרכב העביר ביותר הוא סובארו גנוב :) חגי

תמונה ללא תיאור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גדי מאיר 16 בפברואר 2001 ב 11:35

צביקה בר, דיברת מנסיון?

צביקה בר, דיברת מנסיון?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. zvikabar 16 בפברואר 2001 ב 12:02

כן דרור- רק מניסיון אני נוסע

כן דרור- רק מניסיון אני נוסע כבר שמונה שנים על רכבי שטח כאלה או אחרים ששיכים לחברה ולא לי ממש משחרר מלחצים כשאתה צריך לתת גאז איפה שלא עולה לך שקל שאל את הבוס שלי-אולי בעצם עדיף שלא....

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות