הכל כבר מוכן
יאלה מתאים!!
התגעגענו לבקתה....
למה אחרי ? :-)
מיכאל אני בעיניין
אם את צריך עזרה דבר איתי
רועי
052-3936678
royt3@walla.com
מתאים
מתאים מפגש בחורשן. אבל מה בינתיים? מישהו מעוניין במשהו קצר וקרוב לבית בשבת או שישי? צחי, גן יבנה. zach.shani@gmail.com
אני מעונין,רצוי שבת בבוקר ,כמה קרוב? יד מרדכי-זיקים והסביבה? איזור פארק בריטניה?
נשמע טוב
כן, האיזורים האילו נשמעים טוב, קרובים, לא צריך לקום מוקדם :-) אתה מכיר שם מסלול? או שנחפש באינטרנט? או שנאלתר... אני בנייד 0502175113. צחי
זה קרוב אבל עדיין לא טיילתי שם יש כתבה באתר שבילים על האיזור ואפשר להכנס לעמוד ענן
מאגר שיקמה יכול להיות נחמד
אני ב 0528414689 אשר
חולצה
אני עושה חולצות למפגש טי-שירט קצרה עם כיתוב רקום (!): suzuki 4X4 - way of life וסמל סוזוקי עלות -45 שח מי שרוצה לשלוח למייל מידה וצבע :) micjeep@gmail.com
שעה ומקום?
שלום מיכאל
מתי המפגש - שעה מקום ?
משה
מפגש גמני
שלום אשתדל להגיע למפגש. שרון חרוזי
שעה ומיקום
המפגש ביום שישי 24/04/09 בשעה 14:00 כניסה מבת שלמה: כביש החוף/הכביש הישן יורדים במחלף זכרון/פורדיס-כביש 70-לכיוון יוקנעם ואז פונים ימינה במחלף בת-שלמה, משם יהיה שילוט.
בשעה 13:00
במפגש יהיו דוכנים, תחרויות והפעלות. לדוגמא, תחנת הפעלה לג'יפאים בעבירויות ובחילוצים יצירתיים בהנהלת והדרכת דני פרל ואדמון עמית מקמפוס שיאים באוניברסיטת תא ( בית הספר למקצועות הספורט המוטורי בישראל )
שווה להגיע, בנוסף לשי שיחולק עי אספיר, פרסים לזוכים בתחרויות ( הקפה הכי טוב, פויאקה הכי מוצלח וכו' ) באדיבות זוקי-לנד ולראשונים שיגיעו יחולק מגזין אוטו בשטח ...
מגיע בהרכב מלא (אני והג'ימני)
גם אני מתכוון להגיע
כל מי שיכול להביא שולחנות, כסאות ודברים שיעזרו - נשמח. מי שרוצה להביא אוכל ושתיה מוזמן ( מה שתביאו זה מה שיהיה )
אם מישהו מגיע מתא, נא לדבר איתי 057-8113238 צריך עזרה קטנה...
היו מעל 50 רכבים ! תודה לדני ואדמונד משיאים על ההפעלה, לשי מהנפלד על ההרצאה, לאספיר על המתנות, ליעל ששמרה שהכלבה שלה לא תאכל את טמפו שלי, לליאור מזוקי-לנד ולכל מי שסייע. וכמובן, תודה לכל מי שהגיע . קישור לתמונות http://picasaweb.google.com/micjeep/2240409?feat=directlink
גמני בשטח - חורשן
שלום
קצת באיחור הגעתי אבל נראה שהיה אחלה.
אז אולי נעשה עוד מפגש????????????
חרוזון
שמח שנהנתם מלבד מפגשים נוספים הכיוון להמשך כולל טיולים ביחד (עם ערך מוסף, הדרכות, הפעלות, פעילויות משלימות וכו' ), חולצות, מדבקות והנחות ... נתראה בשטח
מפגש מס
מיכאל כל הכבוד היה מפגש מעולה שמחתי להכיר אותך גם, מקווה שתמשיך לארגן לנו מפגשים וצ'ופרים כאלה ! :]
פרסים
חולצה כובע ( מתנת חברת הנפלד ) נשלחו לשלושת ברי המזל שהשתתפו בהפעלה של שיאים *... חג שמח לכולם * איזו הפעלה ? תחנת הפעלה לג'יפאים בעבירויות ובחילוצים יצירתיים שהועברה עי דני פרל ואדמון עמית, מקמפוס שיאים באוניברסיטת תא- בית הספר למקצועות הספורט המוטורי בישראל.