סע בכביש מצפה-אילת בין הק''''מ
סע בכביש מצפה-אילת בין הק''''מ ה-71 ל- 72 יש הר קטן שבסופו תחנה של מקורות או משהו כזה. אל התחנה מובילים שני שבילים: ימני סלול היטב ושמאלי מעניין הרבה יותר. בהצלחה
אף אחד לא הזכיר את מעלה עשוש.
אף אחד לא הזכיר את מעלה עשוש. לי היה קשה, זה נחשב משהוא או שסיפקתי לכם בדיחה טובה? (את מחמל עליתי רק ברגל- לא קשה, ואת השאר לא מכיר)
נכון ללפני יומיים את המדרגה בצ
נכון ללפני יומיים את המדרגה בצד ימין של מעלה זיק סופה כפולת נעילות 100\\% עלתה עם מאמץ קל, סופות עם נעילה אחורית 100\\% עלו עם יותר מאמץ וסופה ללא נעילות עלתה עם כננת. את הצד השמאלי סופה כפולת נעילות עלתה ללא שום מאמץ וסופה נטולת נעילות עלתה עם כננת. חנן-ג''יפולוג
לגבי מחמל, נכון ללפני יומיים ס
לגבי מחמל, נכון ללפני יומיים סופה כפולת נעילות עלתה ללא שום מאמץ, נסעה כאילו מדובר במישור, וסופות נעולות רק מאחור לא הצליחו לעלות, למרות שהופעלו מאמצים גדולים. אגב, ארז טוען שהוא עלה את המחמל ללא נעילות כלל, מן הסתם עם הנהג הנכון, בעונה הנכונה וברכב הנכון זה אפשרי, אם כי לי לא יצא לראות, רכב שהוא לא כפול נעילות עולה את המחמל. חנן-ג''יפולוג
חנן אני יעלב ממך בסוף...אתה לא
חנן אני יעלב ממך בסוף...אתה לא מאמין לי? יש תמונות יפוסם בקרוב ... בכל מקרה אני עליתי את מחמל בקיץ,בחורף,ובשאר העונות...סך הכל 4 פעמיים עם דיפנדר קצר נטול נעילות פלוס פעם עם דיפנדר ארוך ללא נעילות ופעם האחרונה לבנתיים עם דיפנדר ארוך עם נעילה אחורית
ארז הליצן! כתבתי שזה אפשרי אם
ארז הליצן! כתבתי שזה אפשרי אם כי לי לא יצא לראות, זה אומר שאני לא מאמין לך?
אחי אל תאמין לארז אף פעם! (-
אחי אל תאמין לארז אף פעם! (-: עד שלא תהיינה תמונות - אל תאמין.
במצב של מחמל מלפני שבועיים לא
במצב של מחמל מלפני שבועיים לא ניתן לעלות ללא נעילות קידמית ואחורית. ההינו שלוש סופות אחת ללא נעילות לא ניסה, (מסוכן לחזור את מחמל ברוורס) ושתיים עם נעילות קדימה ואחורה ועוד שיפורים רק אחת עלתה.
זה מוזר שמישהו עם סופה כפולת נ
זה מוזר שמישהו עם סופה כפולת נעילות לא הצליח לעלות, כי ביום שישי הזה, יפתח עם סופה כפולת נעילות עלה בראשון קצר וסל''''ד סרק בלי להרגיש בכלל את העליה.
או שאולי אתה לא מדבר על נעילות
או שאולי אתה לא מדבר על נעילות 100\\%
עכביש יקר, אם אני רואה נכון, א
עכביש יקר, אם אני רואה נכון, אתה הוא הלא נעול בין השלושה שם...אגב התמונות מבית זית יפות מאד !!
אריק תודה... אבל אני זה שנעול
אריק תודה... אבל אני זה שנעול 100\\% עליתי בקלות בשני קצר על הטורים היה מיותר להכניס לראשון.בכל זאת רכב ללא נעילות לא עולה מסכים.
או קיי...אגב אמרתי (רשמתי) זאת
או קיי...אגב אמרתי (רשמתי) זאת בגלל התמונה המצורפת שבה נראה שרק גלגל אחורי אחד מסתבסב לו. חוץ מזה מה אתה נועל מקדימה ?
אריק קדימה אחורה ARB
אריק קדימה אחורה ARB