פורומים

- שטח 4x4

צמיגים...צמיגים...צמיגים

18 בפברואר 2001 ב 13:21 10 תגובות 418 צפיות eial
שלום לכולם יוקוהומה MT 31 אינטש לסופתי היקרה במחיר של 650 שקלים יקרים. לפי נתוני הפורום אני רואה שהיוקוהומה ראוי וחביב על ג'יפאינו היקרים השאלה היא אם המחיר ראוי ואם זה משתלם. אם לא איפה יותר זול. תודה אייל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 18 בפברואר 2001 ב 11:28

אייל, כשאתה יוצא מהעבודה לכיוו

אייל, כשאתה יוצא מהעבודה לכיוון ז''בוטינסקי, צומת אחת לפני ז''בוטינסקי קח שמאלה עד שתגיע לצומת T קח בה ימינה (רחוב איינשטיין) ואחרי כ30 מטר יש משמאלך חנות צמיגים. יש שם ברידג''סטון MT 31X10.5X15 שיש לי ניסיון מצוין איתם ונחשבים לחזקים יותר מהיוקוהומה במשהו כמו 480 ש''''ח לצמיג (נדמה לי שלפני מע''''מ), יפתח קנה שם את הצמיגים האלה שבוע שעבר, אם הוא יכנס לפורום הוא בטח יתן נתונים מדויקים יותר. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 18 בפברואר 2001 ב 11:31

תיקון טעות 1800 ש''''ח לסט כו

תיקון טעות 1800 ש''''ח לסט כולל מע''''מ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 18 בפברואר 2001 ב 11:32

יוהוקמה מעולים אבל אתה יכול לה

יוהוקמה מעולים אבל אתה יכול להשיג אותם ב600 ש''ח או פחות (כולל מע''מ) אם מתשיך לחפש בין המפיצים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 18 בפברואר 2001 ב 11:37

אני קניתי סט של חמישה BFGOODRI

אני קניתי סט של חמישה BFGOODRICHE משומשים ב 1350. בחיפה המחיר שצינת נראה לי גבוה מדי וכדאי שתלך לראות בחנות של יפתח רק שים לב שזה לא צמגים סוג ב. ההבדל בינהם לבין סוג א הוא לעתים רק פס צבע וזה בר מחיקה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 18 בפברואר 2001 ב 12:18

איל אני מתפלא מאד עליך.

איל אני מתפלא מאד עליך. אתה הרי יודע איפה תקבל מחיר טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 18 בפברואר 2001 ב 12:51

יפתח, כשאתה עונה לו, תוסיף משה

יפתח, כשאתה עונה לו, תוסיף משהו על התנהגות הכביש של הצמיגים. ואיל, תסביר שאתה מחפש MT שלא ירעישו יותר מידי או יפריעו בנהיגה על הכביש - כי זה הרכב היום יומי שלך...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. יוסי שנהב 18 בפברואר 2001 ב 13:08

יוקוהמה כמעט לא מרעיש

יוקוהמה כמעט לא מרעיש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. landcruiser_73 18 בפברואר 2001 ב 17:49

קיימת תחרות קשה בין הפנצ''רמעכ

קיימת תחרות קשה בין הפנצ''רמעכרים באילת וגם אין מע''''מ , אם אתם באיזור צמיגי הערבה פתןח גם בשבת.. שווה לבדוק!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. יוסי שנהב 19 בפברואר 2001 ב 05:55

אני נכבאתי מצמיגי הערבה אחרי ש

אני נכבאתי מצמיגי הערבה אחרי שהם מכרו לי צמיגים לפרייבט ביותר מ50\\% מעל הפנצ''ריה של רשת יוניברס-קלאב (יש באזור התעשיה פולג בנתניה), לאותו צמיג בדיוק. אני לא נכנס לצמיגי הערבה גם את תשלם לי - הם יקרנים!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. יפתח 19 בפברואר 2001 ב 06:09

הבריגסטונים שקניתי אינם מרעישי

הבריגסטונים שקניתי אינם מרעישים יותר מצמיג בוץ רגיל , המחיר הוא כמו שחנן ציין- וע''''פ בדיקה שערכתי הוא הזול ביותר. לגביי צמיגים אחרים- בעל המקום מוכר במחיר הנמוך ביותר שראיתי בארץ. בהבדל משמעותי. המקום ניקרא- ''''שיווק ישיר''''

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות