פורומים

- שטח 4x4

אני מעוניין להחליף את השקלים ב

18 בפברואר 2001 ב 19:04 2 תגובות 523 צפיות חגי
אני מעוניין להחליף את השאקלים האחוריים בסמוראי כרגע יש לי שאקלים מקוריים (אני חושב שאורכם כ 7 סמ) השאקלים החדשים אורכם 14 סמ (ממרכז חור למרכז חור) והשאלה לאיזה אורך וסוג בולמים עדיף לי להחליף את הבולמים שיש לי כרגע (בולמים מקוריים רגילים) תודה מראש חגי
הוספת תגובה
  • 1. nadav_h 18 בפברואר 2001 ב 17:15

מנסיוני בהגבהות אתה חייב למדו

מנסיוני בהגבהות אתה חייב למדוד! מתושבת לתושבת ואז להוסיף כ-10 סנטימטר (אולי יותר) ואז לקנות בולמים בנוגע לאיזה בולמים אישית אני מעדיף את בולמי השמן הרגילים אבל דגש על המדידה כדי שאם הבולם נפתח שיהיה לו ''''אוויר'''' להפתח אם הבולם קצר מידי הוא עלול להשבר כבר קרה לי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נמרוד 18 בפברואר 2001 ב 17:28

חגי שלום,השאקלים שאתה מתאר י

חגי שלום, השאקלים שאתה מתאר יתנו לך הגבהה של קצת פחות מאינץ'' וחצי, מדובר על פתרון סביר בהתחשב במחיר הזול. השיטה להתאמת הבולמים היא קודם כל להרכיב את השאקלים. בנסיעה רגילה על הכביש אין בעייה עם הבולמים המקוריים. אחרי שהרכבת את השאקלים, תמדוד עם מטר מרחק מעין לעין, מקדימה ומאחורה, (מקדימה אם אני זוכר נכון מדובר על פין ולא עין למעלה), כשהאוטו עומד על משטח ישר. ועם הנתונים האלו גש לקטלוגים ותבחר בולם. בקלוגים המספרים שמענינים אותך הם אורך פתוח ואורך סגור של הבולם. מדובר באורכים מעין לעין. עכשיו נסה למצוא בולם שהממוצע של האורכים הסגור והפתוח שלו קרוב למרחק שמדדת. כדאי מאד לפני כן לפרק את הבולמים המקוריים ולמדוד את האורך הסגור ופתוח שלהם, כדי לקבל קנה מידה למה שאתה מחפש. אם אתה מעוניין להיות יותר רציני, תוכל לפרק את הבולמים לגמרי, ולהביא את האוטו להצלבות מכוונות (על איזושהי רמפה מאולתרת) ולמדוד את המרחקים המינימליים ומקסימליים בין התושבות של הבולמים, ולבחור מהקטלוג בולם שנפתח קצת יותר, ונסגר קצת יותר (כמה זה קצת? חצי אינץ'' עד אינץ'') מנסיוני עם סמי, אפשר להסתפק בשיטה הראשונה, ובקלות תמצא בולמים בעלי נתונים טובים בהרבה מהמקוריים. לגבי סוג הבולמים, זה כבר עניין של תקציב וטעם, אפשר להסתפק בבולמים פשוטים בעלות של 150-200 ש''''ח. אני בזמנו התקנתי בולמי גז פשוטים של מונרו, שהתאמתי בשיטה הראשונה שהסברתי, אחרי עיון בקטלוגים ב''''סוכנויות אפק'''' יבואני מונרו וראנצ''ו. אם אתה מעוניין ללכת על פירמה, אז יש קטלוג של ראנצ''ו 5000 ו9000 באתר off-road.com בקישור המצורף. תוכל לבדוק בדיוק איזה דגם אתה צריך. מחירים טובים על בולמי ראנצ''ו תקבל באתר off-road.co.il. אני יודע, אני הזמנתי. וכמובן שכדאי לך מאד להרים טלפון לרוני יבואן OME, גם אם אתה לא מתכוון לקנות בולמים יקרים, אני בטוח שהוא יוכל לעזור בעצה. אם זה לא ברור, צור קשר, במייל קישור המפרסם נמחק

http://www.off-road.com/toyota/tech/shocks/

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות