פורומים

- שטח 4x4

אריק2 לאן נעלמת?

19 בפברואר 2001 ב 10:33 19 תגובות 674 צפיות מוני הגי''פאי
אריק מה קורה? מה הזמנת בסוף. איך אתה מתכוון להתקין. שאלת שאלות ואז נעלמת. שתף את חברך הגיפאים. מה המצב?
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 08:44

מוני, מה שלומך ? נכון שמזמן לא

מוני, מה שלומך ? נכון שמזמן לא דיברנו אבל באחד הפורומים, איפה שהיה דיון מעמיק יותר, רשמתי בסופו של דבר שהלכתי על דטרויט גירלס לסרן הקידמי שלי...וזה לאחר כמה התייעצויות פשוט בפעמים קודמות שבדקתי, יצא לי לראות שנעילה זו עולה סביב ה300-350 ירוקים, ובמקרה לפני שבוע ראיתי דיל שאומר - גירלס 264$, לוקרייט 248$ ואיזילוקר 246$...לחיצה חפוזה על מקש ה''''PURCHASE'''' ותוספת עבור UPS TWO DAYS AIR...וזה הגיע בזמן ! מה שאומר שיום שלישי בערב, זה אצלי...טפו טפו טפו... חוץ מזה מה שלומך ? איך הצמיגים ? עשית כבר סיבוב איתם בשבת ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 19 בפברואר 2001 ב 08:51

הצמגים נראים לא רע אצלי. העלו

הצמגים נראים לא רע אצלי. העלו לי את הגיפ בעוד אינץ או שנים. כמובן שלא הספקתי לעשות סיבוב עם הצמגים בגלל שזאת שחיבים לצית לה היתה מתעצבנת. אני מתכנןלעשות סיבוב יום שבת הזה או הבא. אולי אפילו איתך כדי לראות איך הנעילה החדשה שלך עובדת. אגב הגירלס היא חדשה יחסית והדעות עליה חלוקות. על אף שניר נוסע עליה שנתים. בכל אופן מזל טוב. אם אתה רוצה עזרה בהתקנה אל תהסס, אני לרשותך. אגב אני מקווה שאתה עומד להתקין לבד!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 09:12

יפה יפה...בכל אופן, בנוגע להתק

יפה יפה...בכל אופן, בנוגע להתקנה, לבד לבד אני אתקשה טיפה...אבל חד משמעית, זו תהיה התקנת חצר !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 19 בפברואר 2001 ב 09:18

מה לבד? מי לבד? מי שמתקין גיר

מה לבד? מי לבד? מי שמתקין גירלס לבד נוסע בשטח לבד!!! שלא תעז לא להזמיו אותי !!! אני אגיע עם שלל ידיות מומט ובוקסות. ואם אין לך מקום להתקין אתה מוזמן ל ''''מוסך'''' שלי רק תודיע לי כמה ימים מראש. פשוט צריך להכין את זו שחיבים לצית לה שאני נעלם מהשטח לאיזה יום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 19 בפברואר 2001 ב 09:19

לצורך הגעה לקייס מפורק של הדיפ

לצורך הגעה לקייס מפורק של הדיפ'' ולצורך הרכבה שלו אתה מוזמן להיעזר בכתבה שעשינו על התקנת לוקרייט בסרן קדמי של סופה: ההתקנה עצמה של הגיר-לס, לא תציב בפניך בעייה כלשהי, לדעתי. הנעילה מגיעה עם חוברת הדרכה ותוכל למצוא עוד מעט פרטים וטיפ קטן בכתבה של ניר על התקנת גירלס בAMC20 בהצלחה חנן-ג''יפולוג

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_lockright_d30_frontaxle.html

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_amc20.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 09:43

מוני, תודה רבה ! אשמח אם תעזור

מוני, תודה רבה ! אשמח אם תעזור או אף סתם תבוא לאיזור !!! ואני מבטיח שאודיע לך מתי בדיוק זה יצא אל הפועל. חנן, לגביך זה הולך ככה: 1. אני מבטיח לקרוא הכל, אפילו ללמוד בעל פה את הכתבות ! 2. אני מעדיף שתהיה בסביבה כשזה יקרה (ההתקנה)ואני גם אדאג לכיבוד ולשתיה. 3. מה גם שלדעתי, אין לי את כל הכלים הדרושים (מפתח מומנט לדוגמא) 4. אני עדיין חייב לך ''''תודה רבה'''' אבל נחכה עם זה. אריק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 19 בפברואר 2001 ב 09:57

אריק שלום! תקבל ממני את העזרה

אריק שלום! תקבל ממני את העזרה כשרק תגיד. עם זאת, אני מתריע שיהיה לי הרבה יותר קל לקבל פס אם ההתקנה תבוצע ליד ביתי. ביי, חנן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 19 בפברואר 2001 ב 09:59

...ואז הבשרים עליי...

...ואז הבשרים עליי...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 10:30

אין שום בעייה - ממש בכיף ! בק

אין שום בעייה - ממש בכיף ! בקשר לבשרים, אם בא לך לארח וגם שנדאג לאוכל, אין בעיה, אני מביא ! ויש הבטחה לשמור על סדר ונקיון. התאריכים, להחלטתך...(אני לא הכי הכי לחוץ - יש הרי סיבה) שוב תודה, אריק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אסף ר 19 בפברואר 2001 ב 11:32

חברים חברים !! מה קורה פה!! ה

חברים חברים !! מה קורה פה!! האם אנו נשלטים ע''''י הנ... שלנו? '''' לא קיבלתי פס'''' '''' אסור לי לבוא היום'''' '''' זו שצריך לציית לה'''' '''' יש לי צו 8'''' '''' אני לא יכול לבוא מחר יש לי פנצ''ר'''' יאלה תתעוררו מה קורה איתכם. ממני באהבה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. מוני הגי''פאי 19 בפברואר 2001 ב 11:42

אסף אני מבין מהתגובה שלך שאתה

אסף אני מבין מהתגובה שלך שאתה לא נשוי. לצערנו הרב נשים ראות בתחביב שלנו איום ישיר עליהם. מעטות הן הנשים כמו חגית (מי יתן ויהיו עוד הרבה נשים כמוה). לכן אם אתה רוצה לנסוע לטיול שטח (או התקנה לצורך הענין) ובסוף היום לחזור הביתה ולשון בו - ולא בגיפ. כדאי מאוד להקשיב גם לזו שיש לצית לה !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 19 בפברואר 2001 ב 11:44

מוני אל תתרגש. גם אסף, היה צר

מוני אל תתרגש. גם אסף, היה צריך אישור מיוחד כדי לצאת לשישבת לטיול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. אסף ר 19 בפברואר 2001 ב 12:08

מוני וחנן חברתי המדהימה שתבדה

מוני וחנן חברתי המדהימה שתבדה לחיים ארוכים לא רואה בג''יפים איזה שהוא איום. בנושא חזית אתה צודק. אין לי שום בעיה לישון בג''יפ,(חוץ מקצת מים שנכנסים). ולסיום האישור היחידי שאני צריך כדי לצאת לטיול הוא ממנהל הבנק. ( סופה מה לעשות). ביי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. מוני הגי''פאי 19 בפברואר 2001 ב 12:23

אסף ידידי היקר גם אני כשלא הי

אסף ידידי היקר גם אני כשלא היתי נשוי יצאתי לטיל מתאי שאני רוצה ולא רק זאת שחברתי (שהיום קיבלה את הדרגה זו שחיבים לצית לה) היתה מצתרפת אלי ובכיף. יעיד על כך סער שהצתרף לכמה מהטיולים. קיום המצב שונה לחלוטין. לא רק שאנו נשואים אלא הצתרפה למשוואה תנוקת יפיפיה העונה לשם אור. עתה אני צריך לשאול את אישתי את אור ורק בסוף אם אני זוכר את מנהל הבנק. !!!אז המלצתי לך תהנה ממצבך כל עוד אתה יכול להתראות בשטח - אני מקווה, מוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. Saar 19 בפברואר 2001 ב 13:05

מוני, קודם כל, אני עד לכך שזו

מוני, קודם כל, אני עד לכך שזו שהינך חייב לציית לה (העונה לשם החיבה ''''אשתך'''') אכן הצטרפה לטיולים רבים ובינתיים תגיד תודה שאור לא לוקחת את הג''יפ ביום שישי.... :) גם זה יגיע...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. profile image savyon 19 בפברואר 2001 ב 14:22

אנשים, בתור זו שמאשרת התשלומים

אנשים, בתור זו שמאשרת התשלומים, נושאת בעול הכנת הפק''''לים ונאלצת לנהוג ב סיקס לא ידידותי במיוחד (האמת שהתרגלתי) אני מוחה על ''''כינויי החיבה'''' המוענקים לנשותיכם ביחס ליחס... מאוד לא פשוט לראות את החבר/בעל שוכב ימים שלמים מתחת לג''יפ ומלטף אותו, כשבזמן הזה הוא יכול היה ללטף דברים אחרים... או לחלופין מבזבז הון עתק על חלפים . ובקיצור, כל הכבוד לנשותיכם הקדושות הנושאות בעול חיבת הג''יפ שלכם !!! נתראה בשטח, שרון (האשה).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. דולב 19 בפברואר 2001 ב 14:37

אריק באיזה אתר קנית את הנעילה?

אריק באיזה אתר קנית את הנעילה??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 14:49

האתר נקרא MACROMOTIVE.COM המו

האתר נקרא MACROMOTIVE.COM המוצר והכתובת המדויקת מצורפים בלינק:

http://www.macromotive.com/shopping/goShopping.cfm?tag=3.1.103.147.3143.0

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. ג''ואי 19 בפברואר 2001 ב 18:33

חברים, אני קורא שיש לכם שתי ב

חברים, אני קורא שיש לכם שתי בעיות עיקריות: 1. האישה 2. מנהל הבנק לגבי 1. בעיה שלכם. לגבי 2. יש פתרונות יצירתיים כמו מנהל בנק מקשיב! באמת יש חיה כזו. (ארז כבר מבין מי מדבר...) בקיצור מי מכם שזקוק לבנק מקשיב באמת מוזמן לפנות אלי - יואב 5149946 - 03 ויקבל קישור למנהל בנק מקשיב בבנק רציני.

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות