לגבי נוזל בלמים זה לא בעיה (בו
לגבי נוזל בלמים זה לא בעיה (בודאי לא אחת שמצדיקה מוסך). מילוי נוזל בלמים והוצאת אויר מהמערכת היא פעולה פשוטה מאד!. 1. לך לך וקנה נוזל בלמים (בד''כ מדיע בבקבוקים של 0.5 ליטר - אני היתי קונה כבר 2). 2. שאל את אחד מחברי הפורום איפה ממלאים (כנראה באזור הבוסטר של הבלמים) ומלא נוזל בלמים (עד כמה שאני יודע אין כמות מדוייקת אז פשוט תמלא עד 1-1.5 ס''''מ מהסוף של המיכל). 3. קח חבר/חברה/אמא/אבא/סבתא ותושיב אותם האותו. מה שהם צריכים לעשות זה ללחוץ על הבלם בלי להרפות!!!! בזמן שאתה משחרר אויר מהמערכת. איך עושים את זה? - אם תסתכל מעל החיבור של הסרן והגלגל תראה בליטה קטנה שדומה לפטמת גרוז אבל קצט יותר גדולה. בעזרת מפתח רינג מתאים (אם אני לא טועה 3/8 אינץ'') תפתח את הפתמה לאט!! (אין צורך לפתוח עד הסוף - רק עד שמתחיל לצאת מהפתמה נוזל בלמים (כנראה שבהתחלה יצא גם אויר מהמערכת). אל תשכת שבזמן שפתחת את הפתמה עדיין יש משהו שהרגל שלו על הברקס (הוא אמור להרגיש את הדוושה יורדת לרצפה בזמן שיוצא אויר/נוזל/אויר+נוזל. 4. סגור את הפטמה (לא לעזוב את הדוושה). 5. פמפם את הדוושה חזק (לא מידי) על שתעלה למעלה. 6. חזור על פעולות 3-5 על כל הגלגלים עד שלא יהיה אויר במערכת. חשוב!! אחרי שהוצאת אויר, מפלס הנוזל במיכל המילוי יורד. שים לב שלא יגיע לתחתית כי אז יכנס לך עוד פעם אויר. (אני היתי ממליץ לתת הצצה במיכל אחרי כך הוצאת אויר מכל גלגל). 7. בברכה. מקווה שעזרתי. כבל אופן אם אתה צריך עזרה אל תהסס להתקשר 052-229774. בהצלחה.
גיא בדוק אם אין נזילות במערכת
גיא בדוק אם אין נזילות במערכת ובמיוחד מהצילנדר ההדראולי הסוגר את הבלמים. נזילה שם היא סכנת חיים !!! בקשר להגה בדרך כלל שוכחים את הקופלונג של ההגה ואז לא יודעים מאיפה החופש. בדוק גם אותו.
טוס אז ככה. להוציא אויר ולמלא
טוס אז ככה. להוציא אויר ולמלא שמן אני יודע :) זה לא הבעיה. הבעיה היא שהשמן שהיה מלא בבוקר נעלם ! ואותי מעניין למה ולאן !!! ניקיתי (3 שעות) את רוב הבוץ מלמטה אבל אני לא מוצא ניזלות על הצינורות בלם (ברזל/גומי) או בתופים מאחורה או בדיסקים מקדימה. ??? מה עוד יכול להיות גם אין נזילות על הבוסטר או על המשאבת בלם. חוצמיזה בעניין ההגה זה לא הקופלונג יש לי חופש בתיבה עצמה והשאלה היא האם יש איזה בורג שאפשר לחזק שיצמיד את הפניון של ההגה למסרק או מה שיש שם כי נראה לי שפה כל החופש מסתתר. חנן ?? שוב תודה.
גיא קדאי שטיבדוק את הצינורות ו
גיא קדאי שטיבדוק את הצינורות והחיבורים. יתכן שיצא שמן ואז המקום התכסה בוץ ולן אתה לא רואה. כדאי גם לבדוק את ברגי ריקון האוויר אולי הם לא סגורים עד הסוף. בנוגע להגה ב CJ יש בורג כזה אז מן הסתם גם בסאמוראי האם בדקת בספר?
גיא עוד רעיון לבדוק אולי המכס
גיא עוד רעיון לבדוק אולי המכסה של מיכל שמן הברקסים לא אוטם היטב\ ואז בשיפועים חריפים השמן נוזל החוצה בעיר בלי שיפועים חדים לא תרגיש רק בשטח. כדאי לבדוק את האטימה.