פורומים

- שטח 4x4

נזילת מים ב-cj

25 בפברואר 2001 ב 14:50 4 תגובות 534 צפיות מיקו
בשבת התחילו לנזול לי מים מהצד האחורי של המנוע חבר שראה אמר לי שזה כנראה מהפקק האחורי אז השאלה שלי זה האם אני יכול להחליף את הפקק לבד אין הרבה גישה למקום ומה הפרוצדורה האם מישהוא יכול לתת הסבר קטןומה העלות של הפקק הז תודה מיקי
הוספת תגובה
  • 1. gala 25 בפברואר 2001 ב 13:29

שלום מיקי, אני החלפתי את הפקק

שלום מיקי, אני החלפתי את הפקק לפני שבוע מבחינת העלות זה 9 שקלים אצל ינוביץ וסיליקון עוד כמה שקלים. למרות שהגישה לא נוכה ההתקנה לא מסובכת תנקה טוב את השטח תמרח את הפקק בסיליקון ותכניס אותו למקום אני השתמשתי במוט עץ ארוך שהצמדי לפקק ומתחת לכנף דפקתי עליו בפטיש כבד הפקק נכנס כמעט כולו לתוך הבלוק בכל אופן כדאי לבדוק היטב אם הנזילה משם ורק אחר להחליף בהצלחה גל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ניר ל 25 בפברואר 2001 ב 15:11

אם יש פקק מים בחלק האחורי של ה

אם יש פקק מים בחלק האחורי של הבלוק כפי שאתה מתאר , לא תצליח להגיע אליו ולהחליף בלי פרוק , תשאל את חנן אם הוא זוכר - הוא האחרון שידוע לי שפירק מנוע ,אני אעיף מבט ואחזיר לך תשובה יותר מפורטת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 25 בפברואר 2001 ב 15:24

כשעשיתי אוברול למנוע אמנם החלפ

כשעשיתי אוברול למנוע אמנם החלפתי פקק מים אחורי, למיטב זכרוני זה היה הפקק שנמצא בחלק שהבל-האוזינג של המצמד יושב עליו ואז ברור מאליו שלא ניתן להחליף את הפקק בלי להוריד גיר. העניין הוא שאם פקק זה נוזל אז אתה תראה נזילת מים מהבל האוזינג למטה. אני לא זוכר אם יש פקק נוסף עליון יותר, אבל אם יש כזה אני לא רואה איך ניתן להחליף אותו בלי להוריד מנוע, מכיוון שהמנוע צמוד אל קיר האש ואין גישה. בכל מקרה אלו דברים שאני לא זוכר טוב וצריך לבדוק בספר. כמו כן, תצטרך להיות נקודתי יותר באיתור נזילת המים. הפקק, אגב, עולה כמה שקלים בודדים בהצלחה חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. gala 25 בפברואר 2001 ב 22:44

הפקק שאני התכוונתי אליו נמצא

הפקק שאני התכוונתי אליו נמצא בצד שמאל של המנוע בחלקו האחורי ואותו אין שום בעיה להחליף

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול
נגישות