פורומים

- שטח 4x4

החלפת צלבים בסופה

10 באפריל 2001 ב 05:13 6 תגובות 896 צפיות גיל ק
שלום לכולם. יש לי סופה שנת 95' ונשבר לי הצלב הקידמי שמאלי. רציתי לדעת אם אני יכול להחליף אותו לבד ואם זה מסובך. תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 10 באפריל 2001 ב 08:01

גיל שלום להחליף צלב זה לא מסו

גיל שלום להחליף צלב זה לא מסובך בכלל, אבל קודם תצטרך לפרק את הציריה. תוכל לקרוא איך מפרקים ציריה בכתבה שלנו על התקנת לוקרייט בסרן קדמי סופה באתר שלנו. לא חובה אבל יהיה לך יותר נוח אם בניגוד למה שכתבנו שם לא תפרק את הציריה ביחד עם הHUB אלא קודם תפתח את האום הגדול שבקצה הציריה, תן כמה מכות עם דורן על הציריה כדי לנתק אותה מהHUB ורק אחרי זה תפרק את הHUB ואז תישאר לך ציריה נטו ביד. אחרי שהציריה ביד שלך, החלפת צלב היא פשוטה למדי ודורשת רק היגיון בריא, פלייר, שתי בוקסות, ופטיש . תוכל למצוא תיאור של החלפת צלב בספר טיפולים של היינס. בהצלחה חנן.

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גיל ק 10 באפריל 2001 ב 09:47

חנן תודה על התשובה. בכל מקרה א

חנן תודה על התשובה. בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך להחליף את הצלבים מבלי לפרק את הציריה. תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 10 באפריל 2001 ב 10:25

ממש לא!

ממש לא!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bennyt11 10 באפריל 2001 ב 11:09

גיל אל חשש גם אצלי הייתי צריך

גיל אל חשש גם אצלי הייתי צריך להחליף/לשפץ את הצלב והפירוק ממש קל באמת רק הגיון בריא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אבי.ש 10 באפריל 2001 ב 15:52

גיל שום דבר לא מסובך עם יודעים

גיל שום דבר לא מסובך עם יודעים לעשות אותו. מחיר החלפת צלב הוא 80 שקל. האם שווה לך להיתעסק עם זה. האם יש לך את הכלים הנכונים.האם יש לך ניסיון ? לפי השאלות שלך איין לך מושג. על מנת להחילף צלב צריך לפרק את הקליפר. ליפתוח את האום הגדולה של הנבה.כול זה דורש מיומנות וכלים מתאימים.ברור?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. bennyt11 11 באפריל 2001 ב 11:40

חנן למה לייאש את הבחור דווקא ב

חנן למה לייאש את הבחור דווקא בגלל שמחיר התיקון נמוך כדאי לנסות משני טעמים א. הלימוד שווה הון בעיקר בתקלה בשטח. ב. חיסכון פרוטה כמאה וכדאי שהוא יכיר את הרכב לא רק דרך ההגה אלא גם דרך המכניקה, שווה כל רגע.

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות