הטריוס הגמדי ממשיך להוליך את טבלת רכבי הפנאי ומנצל את חובת התקנת ה-ESP, למתיחת פנים זעירה ולשיפור יכולת ובטיחות משמעותי.
קישור למבחן הדרכים - טריוס 2009
הטריוס הגמדי ממשיך להוליך את טבלת רכבי הפנאי ומנצל את חובת התקנת ה-ESP, למתיחת פנים זעירה ולשיפור יכולת ובטיחות משמעותי.
קישור למבחן הדרכים - טריוס 2009
רכב קטן-מחיר גדווווווווווווווול
בהחלט לא שווה 140K ש"ח...
מכיר רכב אחר במחיר כזה?
גם קצת שטח גם מישפחתי וגם זול באחזקה
רכב נחמד חבל שהמנוע חלש
לרכב כזה יש צורך במנוע גדול יותר 2 ליטר ואז הוא יהיה משתלם.
הערה לכותב הכתבה
חבל שאתה מנסה לעשות כתבת רכב עניינית ואתה נגרר ונותן לאגו "הג'יפאי" שלך להשתלט.. מיותר לחלוטין ליעד כתבה זו לקהל הנשים ואת כל הכתבה להפנות אל המין היפה..אם אתה עושה כתבה על רכב התמקד בו ואל תנסה לעקוץ את בעלי הרכב הנהנים ממנו..
לא רק לנשים! גם לגברים ולכל המשפחה.
כבעל פג'רו בעבר הרחוק ומכוניות משפחתיות בהווה, ממתין כבר בקוצר רוח לקבלת הטריוס החדש שהזמנתי, שיוכל לשלב את כל צרכי המשפחה, כולל בשעות הפנאי ובטיולים.
מנסיון .בבעלותי גם טריוס וגם ג'ימיני..
מאוד מרוצה משניהם .כאשר אני נוסע עם המשפחה לטיול,אז מובן לוקחים את הטריוס 2008, וכאשר רק אני ואשתי אז את הג'ימיני 2009.הג'ימיני עביר יותר בשטח, וצריכת הדלק שלו קטנה מהטריוס , סה"כ מאוד נהנים מ 2 הגי'פונים .וכמובן גם בעקבות התוספות, בטריוס החדש, בקיץ מקווה להחליף לחדש .
שכחתי להוסיף את שמי להודעה...
חבל שהכתב לא ציין את ההבדלים המשמעותיים
בין הג'מיני לטריוס. הגמיני למרות מנוע קטן יותר הוא הרבה יותר ג'יפ. עם שלדת סולם, הילוך כוח, ועוד....משתווה לג'יפים הגדולים בכושר הנסיעה שלו בשטח. מה שיהפוך אותו לגי'פ יהיה צמיגי שטח או 50X50 והגבהה וכמובן ESP . אני בטוח שאת העליה שהכתב מתאר בתחילת הכתבה הג'ימיני היה עולה בקלות רבה. ההבדל הוא לא רק ב 5 דלתות. אמרו כבר לפני הג'מיני הוא דיפנדר קטן.
הבדל נוסף בינהם
בטריוס נכנסים 4 מבוגרים וילד וגם ציוד לטיול בשבת
בגימיני נכנסים שני מבוגרים וציוד
או שני מבוגרים ושני זאטוטים ובלי ציוד
כמובן שאפשר להוסיף גגון לשני הרכבים
מחפש
ידית חיצונית לדלת תא מטען סוג: פרטי
דגם: דייהטסו-יפן
מודל: TERIOS
שנת יצור: 2007
דגם מנוע: 3SZ
מספר שלדה: JDAJ210G071030184