קישור אבני דרך: שיזפון, צוקי עובדה, נחל שחורת, באר מלחן, נחל מתק, הר ברך, חצי מכתש תמנע
רואים שאתה מאוהב
אוגש היקר! רואים שאתה מאוהב בנופי ארצנו היפיפייה, ובפטרול הכחול והעדין.
ובתור בעל אהבות זהות, הריני לאחל לך - כה לחי !
שדה התעופה נבטים ?
אולי עובדה ?...
נבטים דרומית לב"ש
ברור שהכוונה לעובדה ,אוגש בודק אם אנחנו קוראים את הכתבות שלו.
שדה התעופה הנכון?
תודה לקוראים...
בין ששת הפעמים שנזכר שדה התעופה עובדה הופיע פעם אחת נבטים - אשר נמצא הרבה יותר צפונה (כך מצאתי ואולי יש עוד טעויות).
תיקנתי זאת, תודה לגולשים ותודה למתקנים.
היה רצוי מאד
שתוסיף לתאור המילולי מפה ולו גם כללית בלבד כדי שנבין באופן כללי על מה מדובר
תסתכל בדף מספר 2 >>>
יש שם מפה 1/250,000 ועליה נקודות הציון של המסלול.
האם אני יכול לצאת לטיול זה ב- פורד אידג?
רכב ללא הילוך כוח במסלול?
נחמד לגוון את הדרך לאילת
עשינו את המסלול השבוע ביום חמישי בדרך לאילת והיה נחמד מאוד.
לא הייתה עבירות קשה במיוחד, גם העלייה מהנחל היא לא בעייתית כמו שמוצגת בסיפור הדרך. (טיפה פחות)
בכל אופן תודה רבה!!! סיפור הדרך היה מפורט מאוד ומדוייק ובזכותו לא התבלבלנו אף לא פעם אחת..
נחמד לגוון את הדרך לאילת
נחל מתק בדרום
אני מחפש מידע על נחל מתק ליד אילת. האם עביר לגראנד ויטארה ממוגן לא מוגבהה? האם יש המלצות מיוחדות? בתודה מראש אביחי
נחל מתק בדרום
אומם עשיתי זאת לפני כשנה לערך אך ללא כל בעיות מיוחדות ראש צלול גלגלים במקומות נכונים וסע בהנאה ולשלום
נחל מתק בדרום
נחל מתק בדרום
זה מסלול טיול בדרך לאילת העובר גם בנחל מתק - קישור.
נחל מתק בדרום
נחל מתק בדרום
עשינו מסלול מיטבתה להר ברך דרך מעלה שחרות ונחל מתק. מעלה שחרות מעניין מאד, דורש הילוך כוח במקום אחד או שניים. הדרך ממעלה שחרות לנחל מתק דרך נחל שרביט (סמש ירוק) קצת משעממת. דורשת נסיעה של כשעה. נחל מתק- דרגת העבירות בנחל לג'יפונים היא בינונית. לרכבים לא מוגבהים מומלץ מאד להיכנס עם מיגונים בלבד. מעבר מתק, יש קצת הצלבות ונדרש הילוך כוח. לבאים ממערב למזרח, מומלץ לקחת את הנתיב השמאלי ולהיצמד לשמאל. את באר מתק לא מצאנו לכן כדאי לעצור בבאר מילחן. יש שם קצת צל. תצפית הר ברך שווה כל מאמץ!!! אביחי
נחל מתק בדרום
יפה מאוד, אני אשרשר זאת למסלול הטיול מתוך האתר.
שים לב שבמסלול טיול רשום על באר מתק:
בשטח אין באמת באר אלא אוסף אשלים בשקע באדמה ומסביב חלקי מערות – שרידים לחיים שהיו כאן פעם.
מסלול טיול חדש - בדרך לאילת
קישור לקובץ TWL לא עובד.
האם יש איזה עדכון שכדאי לדעת אליו לגבי המסלול? (בכל זאת עברו יותר משבע שנים מפירסום המסלול.....)
תודה
קישור לקובץ TWL לא עובד.
האם יש איזה עדכון שכדאי לדעת אליו לגבי המסלול? (בכל זאת עברו יותר משבע שנים מפירסום המסלול.....)
תודה
שימו לב! תאור הדרך שונה מקובץ ה GPX המעודכן. כדאי מאד!! לתקן את הקובץ. השביל במפה יוצר קיצור מתצפית הר ברך דרך השביל האדום לשביל שחור. השביל האדום *בלתי עביר* לרכב 4x4! הוא מאד (ויש לי ג'ימני....) עם שפ"צ ודרדרת. אחרי הירידה מהתצפית לכתף, נאלצנו לחזור והיה קשה מאד עד מסוכן.
שימו לב! תאור הדרך שונה מקובץ ה GPX המעודכן. כדאי מאד!! לתקן את הקובץ. השביל במפה יוצר קיצור מתצפית הר ברך דרך השביל האדום לשביל שחור. השביל האדום *בלתי עביר* לרכב 4x4! הוא מאד (ויש לי ג'ימני....) עם שפ"צ ודרדרת. אחרי הירידה מהתצפית לכתף, נאלצנו לחזור והיה קשה מאד עד מסוכן.
"שימו לב! תאור הדרך שונה מקובץ ה GPX המעודכן. כדאי מאד!! לתקן את הקובץ. השביל במפה יוצר קיצור מתצפית הר ברך דרך השביל האדום לשביל שחור. השביל האדום *בלתי עביר* לרכב 4x4! הוא מאד (ויש לי ג'ימני....) עם שפ"צ ודרדרת. אחרי הירידה מהתצפית לכתף, נאלצנו לחזור והיה קשה מאד עד מסוכן.
"