פורומים

- שטח 4x4

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

27 במרץ 2010 ב 00:48 10 תגובות 6890 צפיות profile imageדני דיאמנט
עכשיו כשמחירי הבנזין גבוהים, ניתן לחסוך לא מעט מההוצאה על הדלק הן עי שמירה על לחץ אויר תקין בצמיגים, המנעות מהאצות/בלימות חזקות שלא לצורך, ריקון תא המטען מעודפי משקל לא נחוצים ועוד.... עפ חוק, הדלק בישראל כולל תוסף. נשאלת השאלה אם יש טעם לרכוש את התוסף הלא זול שמנסים למכור לנו בתחנות הדלק או בסוף טיפול במוסכים? אבל, רבים מכרטיסי האשראי מקנים הנחות מסויימות על המחיר הנקוב (ברכישת דלק בשרות מלא) מה שלרוב מתקזז עם מחיר השרות העצמי שקיים בכל תחנת דלק. ובכז מעט מידע שאספתי והוא נכון רק לרגע כתיבתו (התנאים משתנים מעת לעת): חברת דלק: הנחה של 30-35 אג למועדונים (אמור לגדול בימים הקרובים ל-35 עד 39 אגורות לליטר בנזין בהתאם למועדון). ל-מועדון הוט (מהנדסים וטכנאים), אשמורת בתנופה (הסתדרות המורים - בנק מסד), קרנות השוטרים. פז דור אלון סונול: הנחה של 35 אג ל- מועדון חבר. סונול: 20 אג הנחה למחזיקי מולטי עזריאלי - לאומי קארד. טן:  (הדלק בה זול במיוחד)  1.6% הנחה נוספת במועד החיוב בבנק למחזיקי אמריקן אקספרס פאואר קארד ויתכן שגם לישראכרט (לא בטוח). דור אלון: הנחה של 25-30 אג למחזיקי כרטיס YOU- מגה, MEMBERS של לישכת עורכי הדין ורואי החשבון. פז: הנחה של 20 אג למחזיקי כרטיס שופרסלדור אלון - ספידומט = התקן התדלוק האוטומטי שגם לקוח פרטי יכול להצטרף אליו, בעלות של 4 שקלים לחודש. ההנחה - 28 אגורות לליטר בנזין.
הוספת תגובה
  • 1. profile image bandora 27 במרץ 2010 ב 08:28

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

תודה על המידע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image דני דיאמנט 27 במרץ 2010 ב 10:12

מחירי דלקים בתחנות ברחבי הארץ

תוכלו לבדוק בעצמכם איפה לרכוש דלק בזול!!! זאת לפי מיקום/עיר או סוג דלק (גז, סולר, בנזין) באתר הזה: מחירון דלקים נשמח אם יהיו לכם הערות והצעות נוספות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image ישראל אמיר 27 במרץ 2010 ב 10:53

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

בתחנות רבות של  דור  אלון
    ניתן לתדלק סולר , במזומן  ,בהנחה מאוד משמעותית .
    ההנחות משתנות  מתחנה לתחנה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image דני דיאמנט 27 במרץ 2010 ב 10:58

תודה על הארתך.... אכן, מחירי הסולר אינם בפיקוח ותמורת מזומנים ניתן לעיתים לקבל הנחה מאוד משמעותית!!! מכירים תחנות שנותנות הנחה משמעותית לסולר במזומן? - שתפו אותנו!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image ישראל אמיר 27 במרץ 2010 ב 12:24

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

המלצתי לכל מי שיורד לדרום, טיולי שטח או אחרים עם מכונית מנוע דיזל ועובר בבאר שבע ,לתדלק מיכל מלא באחת מתחנות  הדלק בבאר שבע. דרומה מבאר שבע ועד אילת רוב תחנות הדלק שוחטות במחירי הסולר . בצפון =תחנת דלק דור אלון בעפולה - בבאר שבע - תחנת הדלק דור אלון, נותנות הנחה משמעותית במזומן אני משוכנע שיש גם תחנות דלק של חברות נוספות המציעות הנחה משמעותית במזומן לסולר אני אישית מתדלק בתחנות   שאני מכיר . מסיבות ברורות .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image אייל בן חיים 01 באפריל 2010 ב 19:59

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

אני השגתי הנחה של 40 אג לליטר 95 כל המעונין מוזמן ליצור קשר איתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. יוגיר 06 באפריל 2010 ב 08:48

דלק מוזל בכרטיסי האשראי

בתחנות טן בכל הארץ הבנזין והסולר הזול ביותר לא שלכוח שמדובר על תדלוק בשירות מלא שהוא הבטיחותי ביותר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image דני דיאמנט 06 באפריל 2010 ב 08:56

יוגיר כתב/ה:
    "בתחנות טן בכל הארץ הבנזין והסולר הזול ביותר לא שלכוח שמדובר על תדלוק בשירות מלא שהוא הבטיחותי ביותר"
    יש תחנות קטנטנות שמוכרות בזול יותר אפילו מטן. אנחנו למודי ניסיון שאין ארוחות חינם. לרוב הדלק בהן חשוד... והמבין יבין. נכון לאפריל המחירים בתחנות טן: בנזין 6.40 וסולר 6.23 ובנוסף הנחה של 1.5% למשלמים באמריקן אקספרס (במעמד החיוב בסוף החודש)כך שבפועל התשלום עבור הבנזין יוצא 6.30 וסולר 6.14 שח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. יוגיר 06 באפריל 2010 ב 09:02

דני ידידי המלומד, זה נכון שאין ארוחות חינם אבל מניח שגם אדם משכיל שכמותך לפני שמשמיץ עושה בדיקה כזו או אחרת.....גם בשוק הרכב יש יבואנים לדוגמא סובארו שמחליטים לצאת בהנחות גדולות ומבצעים וזה עדיין לא אומר שהרכב פחות טוב או יתפרק בנסיעה לאילת. ורק לידיעה אין אחידות מחירים ברשתות הכל מתנהל עפ האיזור סע בזהירות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image דני דיאמנט 06 באפריל 2010 ב 09:13

יוגיר כתב/ה:
    "דני ידידי המלומד, זה נכון שאין ארוחות חינם אבל מניח שגם אדם משכיל שכמותך לפני שמשמיץ עושה בדיקה כזו או אחרת.....גם בשוק הרכב יש יבואנים לדוגמא סובארו שמחליטים לצאת בהנחות גדולות ומבצעים וזה עדיין לא אומר שהרכב פחות טוב או יתפרק בנסיעה לאילת. ורק לידיעה אין אחידות מחירים ברשתות הכל מתנהל עפ האיזור סע בזהירות"
    סליחה אם דבריי לא הובנו כראוי. אני אישית מפרגן מאוד לחברת טן על התימחור הזול שבתחנותיה,  ורוכש דלק רק בטן כי הדלק בה זול ובעיקר כי בתחנה בה אני רוכש יש אישור על בדיקת איכות דלק. ונושא איכות הדלק חשוב לי במיוחד.  כשאמרתי תחנות קטנות אז התכוונתי לכך, בחג עצרתי בתחנה מסויימת שאת שמה לא שמעתי מעולם ומחיר הבנזין בה היה משמעותית מאוד זול מאשר ב-טן. לא נשמע לי הגיוני שבעל התחנה יספסד את לקוחותיו. וזה מה שנראה לי חשוד.. העדפתי שלא לרכוש שם דלק!

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות