פורומים

- שטח 4x4

ג'פ ליברטי צ'רוקי

27 באפריל 2010 ב 13:09 8 תגובות 23971 צפיות ben135
שלום אני מתכנן לרכוב ג'פ ליברטי צ'רוקי ממודל 2005-2007 עם הגריל ניקל שעבר מתיחה פנים רציתי לדעת האם כדאי מבחינת אמינות הכזקה והכל אתם יודעים. חשבתי ללכת על 2006 מנוע 2800 טורבו דיזל דגם לימיטיד מפואר מה אתם אומרים תנו לי עצות. תודה רבה. ומי שמועניין אני מוכר מזדה 3 ספיריט 2005 למרות שפה זה לא נראה רלוואנטי.

תמונה ללא תיאורתמונה ללא תיאור

הוספת תגובה
  • 1. profile image bendam 25 באוקטובר 2010 ב 19:58

ג'פ ליברטי צ'רוקי

ראשית מזל טוב

שנית אני לא חושב שאתה צריך לפרסם את זה תחת גיפונים כי לדעתי הליברטי צרוקי הוא גיפ לכל דבר ועניין במיוחד לאחר שאתה משפר אותו, לדעתי הוא אחלה כלי רק תגביה אותו תמגן אותו ורתוי נעילה אחורית ואתה מסודר לכל שטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. בודן 25 באוקטובר 2010 ב 20:25

ג'פ ליברטי צ'רוקי

היי אני לא רוצה לקלקל שמחות אבל היה לי רכב כזה מודל 2005 דיזל מנוע של מרצדס
    כאשר נגמרה האחריות החליפו לא את הרכב לחדש אני בטל- 048247917

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. בודן 25 באוקטובר 2010 ב 20:30

ג'פ ליברטי צ'רוקי

היי
    בהמשך לדברים שלי אני לא יודע מה זה גיפ או גיפון, אני קבלתי גרנד ויטרה חדשה היא במידות גדולה מהצירוקי ליברטי אותם כוחות סוס. ולדעתי בעלת התנהגות בשטח טובה יותר.
    ולגרנד ויטרה קוראים גיפון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image דני ג 26 באוקטובר 2010 ב 18:53

ג'פ ליברטי צ'רוקי

יש לי    ליברטי 2002  בנזין  נעול ARB   ק א
    למי שאמר גיפון     ממש לא נכון
    מטייל איתו   בכל מקום   ונהנה בכול רגע 
    נ.ב
    דיזל לא הייתי קונה  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. allraz5 14 באוגוסט 2015 ב 12:34

ג'פ ליברטי צ'רוקי

שלום רב ברשותי ג'יפ צ'ירוקי ליברטי מודל 2006. רוצה להחליף את הצמיגים. היכן אני יכול לבדוק מה הגודל המקסימלי החוקי לרכב זה (רק לא משרד התחבורה, שלחתי להם מספר מיילים והם לא מגיבים) ? האם מישהו יודע מה הגודל המקסימלי המותר בחוק ? תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. shukshuk1 15 באוגוסט 2015 ב 11:36

ג'פ ליברטי צ'רוקי

שבת שלום בכל מכון רישוי יש טבלה עם מידות המאושרות עי היבואן לסוגי הרכב השונים. שנית אתה יכול לשלוח בפקס\ מייל בקשה לאישור מידת צמיג שונה-למחלקה הטכנית של היבואן (ככה אני עשיתי).  במקרה שלך זה מכשירי תנועה כמדומני, בצרוף צילום רישיון הרכב ומכתב ובו המידת צמיג המבוקשת ותבקש אישור . במידה ויתקבל אישור אליך לפנות למכון רישוי על מנת שיעדכנו את המידה החדשה בניירות הרכב ( משרד הרישוי) בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. allraz5 15 באוגוסט 2015 ב 11:49

ג'פ ליברטי צ'רוקי- תודה

תודה

האם קיימת מידת מקסימום אותה ניתן להרכיב ללא מערכת אישורים ממשרד התחבורה? 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 15 באוגוסט 2015 ב 17:18

ג'פ ליברטי צ'רוקי

רק המידה המדוייקת (או המידות) הרשומות ב - AUTO DATA של הרכב המעודכן במשרד התחבורה והמפיע גם במכוני הרישוי מותר לשימוש ברכב.

זו גם המידה שאפשר לרשום ברישיון הרכב.

כל מידה אחרת - גדולה יותר או קטנה יותר אסורה ע''פ החוק ויכולה להווות עילה להורדה מהכביש.

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות