פורומים

- שטח 4x4

פאג'רו, בנזין או דיזל? אוהמלצה אחרת בכלל

19 בדצמבר 2010 ב 23:31 6 תגובות 4657 צפיות profile imageצוריאל
אני מתלבט בין פאג'רו דיזל לבין בנזין, הבנזין שותה דלק חופשי מול הדיזל החסכוני יחסית, מאידך עוצמת המנוע של הדיזל הרבה יותר גבוהה. אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון ברכי פאג'רו, ובכלל אשמח לשמוע חווד בכלל לגבי הפאג'רו מול רכב אחר מקביל אליו כגון הלנד קרוזר.   בתודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. profile image עדי וייזל 21 בדצמבר 2010 ב 13:59

התכוונת שמאידך עומצ המנוע של בנזין חזקה יותר... נכון?!
    אם המדובר ברכב שתשתמש בו רק לשטח - אני הייתי בוחר בבנזין, אם המדובר ברכב שישרת אותך ביום יום עדיף סולר, זול יותר אחזקה - אז עלות הדלק תהיה משמעותית. אם המדובר בטיול פעם בשבוע - העלות שווה את ההנאה וכן לא תהיה כה משמעותית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image צוריאל 21 בדצמבר 2010 ב 15:32

עדי שלום.
    ראשית תודה על התגובה ואתה אכן צודק התכוונתי שעוצמת מנוע הבנזין יותר חזקה,
    לגבי הכדאיות, במיצובישי נותנים כעת את הבנזין מסוג דקאר במבצע משמעותי המגיע לכדי 40.000 שקל לעומת הדיזל, האם אתה עדיין סבור שכדאי ללכת על הדיזל?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image עדי וייזל 21 בדצמבר 2010 ב 17:19

שוב דילמה- אתה נמצא בשטח אחת ל... לעומת זאת בכביש אתה כל יום ולפעמים כל היום. לדעתי לא ענית אם זה רכב רק לשטח או גם לנסיעות שגרה.אם נסיעות שגרתיות יומיומייות - דיזל!!! כאשר מחירי הדלק עולים זה מתחיל בבנזין ומחלחל לדיזל, אבל העליות הן בעיקר בבנזין - הבנזין חזק מאוד בשטח אבל יקר בכיס.לא הרבה קונים את הבנזין בגלל העלויות ועל כן החברה נתקעה עם סחורה ומוכרת במחירים מוזלים - איך מתרגמים לעברית טו גוד טו בי טרו...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image צוריאל 21 בדצמבר 2010 ב 17:59

תודה לך הארת את עיניי
    צוריאל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image יובל כהן 21 בדצמבר 2010 ב 19:13

בל נשכח שהבנזין מאיץ טוב יותר, מהיר יותר ושקט יותר, ההוצאות העקיפות על רכב בנזין נמוכות יותר, ביטוח ואגרת רשוי, מעל 20K מתחילה העדפה לדיזל מבחינת הוצאות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. lior58 21 בדצמבר 2010 ב 21:07

יש עדיפות ללנד קרוזר , מניסיון

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות