חוות דעת לגבי איסוזו טרופר
אחלה רכב למרות מה שאנשים רבים אומרים. קניתי טרופר כמו שאתה מחפש רק שנת 2004 שעבר את כל הטפולים והריקול של המזרקים ונוסע כמו שד גם בכביש וגם בשטח.
הג'יפ הקודם היה טראנו דיזל 2001 ואין מה להשוות, הרבה יותר חזק, נוח ולא נדבר על מזגן איכותי וקרררר.
תודה שלומי
מצטרף לקודמי רכב מאד מפנק וחזק , אישית העדפה לבנזין ,נדיר יותר ואמינות מופלגת
לא משנה השנה חשוב יותר המצב המכני ,
לדיזל יש בעייה ידועה עם המזרקים אבל , עקב מחירו המצחיק והתמורה המעולה זה זניח
תתחדש!
נשמע קניה טובה.
מציע לך לטפל בדחיפות ב-ABS.
מערכת בלמים תקינה יכולה לחסוך הרבה סבל וכסף (ובדיעבד אף פעם לא ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו).
ממליץ בחום על מוסך טופ-קאר בהוד השרון של חיים ושרון (חברה נהדרים, אמינים).
אם הרכב טופל עד היום ב UMI ויש היסטורית טיפולים בחברה אולי כדי להמשיך כי כך תקבל אחריות עד 10 שנים למנוע ומזרקים.
באתר הזה יש לך קהילה גדולה של בעלי טרופרים. http://www.isuzu.org.il/isuzu/index.php
ממליץ לך ללכת כן למורשה של איסוזו ורק למורשה של איסוזו כי אך ורק ככה אם תהייה בעית מזרקים שוב /הלך מנוע וכו' הם אולי יקחו אחריות - אחרת לא וזה יהיה הרבה יותר יקר. ממליץ לך על סרגיו ממוסך צמרת בהוד השרון.
לגבי טופקאר - לא אהבתי ואני מעדיף לשמור את סיבותי איתי כדי לא לפתוח את זה פה לדיון מיותר
תתחדש גבר, אחלה רכב ! מצטרף להמלצה על סרגיו במוסך צמרת (יש לציין שאני לא מכיר את טופקאר..) !
תודות לכולם
לא ציינתי שאני מאזור הצפון - קריות
עשיתי טיפול 10,000 ב- UMI האחים מזרחי בחיפה כולל תיקון ABS
עושה רושם בסדר ואפשר להתמקח על המחיר
שאלה ממש חשובה לפני קנייה טרופר קצר שנת 2000 דיזל מנוע מיובא שאלתי לגבי המזרקים מה המחלה של טרופר בעיקר ושל המזרקים ועלויות אשמח לתשובה
CHICHK ENGENE איסוזו טרופר
זו מנורה כללית המדווחת על בעיה במנוע.
יכול להיות פילטר אוויר סתום, בעייה בדלק, בעייה בפילטרים, קצר חשמלי.
בקיצור מחייב התחברות למחשב ובדיקה.