פורומים

- שטח 4x4

צמיגי קופר

26 בדצמבר 2012 ב 21:57 5 תגובות 25261 צפיות אקונס
האם יש למישהוא ניסיון עם צמיגי קופר 50X 50 , תוצרת ארהב ?
הוספת תגובה
  • 1. אלדד- מנהל פורום 26 בדצמבר 2012 ב 20:31

צמיגי קופר

זה צמיג לא מוכר בארץ יותר מידי אבל זה מאוד תלוי ברכב ובתקציב ומה אתה מצפה מהרכב
    לרוב רכבי השטח הצמיג הטוב ביותר מנסיון של שנים זה BF גודריץ אבל זה עניין של תקציב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אקונס 28 בדצמבר 2012 ב 17:02

צמיגי קופר

תודה בסוף החלפתי לצמיגי טויו 50X50 יפנים .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image leornevo 19 בפברואר 2015 ב 00:05

צמיגי קופר

אקונס כתב/ה:
    "תודה בסוף החלפתי לצמיגי טויו 50X50 יפנים ."
    אקונס שלום,, עברו כמעט שנתיים , מה מצב צמיגי הטויו 50:50 ? כולם שלמים? האם הם אוכלים הרבה שטח אצלך? בהשוואה לקופר הם  כ20% יותר יקרים ( ביקשו מימני לפני חודשיים 780 מעמ על טויו בעוד שעל קופר שילמתי 700  כןלל מעמ                                                      השאלה רלונטית להיום  כי במגע שטח של דופן הקופר הקדמי באבן קצת גדולה עם שפיץ , חטפתי אחלה חור בצמיג שבגיל חודשים הלך לפח ונפח את נישמתו,,, אני לא יכול להיות בטוח שTOYO  או BF לא היו נהרסים בכזה מיפגש פשוט,, אבל מאד היתאכזבתי כמוביל טיול לחטוף כזה פנצר קריטי ישר על התחלת הטיול ממגע פשוט עם אבן בצד,,, כניראה בפעם הבאה אשתדל לעלות על המיכשולים\אבנים ולא ליד דעות? השוואות ? לאור   leornevo11@gmail.com

תמונה ללא תיאורתמונה ללא תיאור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. akons 19 בפברואר 2015 ב 18:38

צמיגי קופר

ליאור שלום

חלק גדול מהנסיעות בגיפ הוא בשטח, אך סהכ הקילומטרז הוא כ-6000 בשנה.

סהכ מצב הצמיגים טוב, אתה מוזמן לראות......
    אביב 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image leornevo 10 ביוני 2015 ב 15:53

צמיגי קופר

akons כתב/ה:
    "
    ליאור שלום

חלק גדול מהנסיעות בגיפ הוא בשטח, אך סהכ הקילומטרז הוא כ-6000 בשנה.

סהכ מצב הצמיגים טוב, אתה מוזמן לראות......
    אביב  "
    אצלי קופר 50:50 אחד החזיר נישמתו לבורא עולם ועלה לי הוצאה של 700 שח נוספים ביגלל נשיקה קלה באבן  בדופן :-(   וגם בשני מיפגשים עם בוץ השאיר אותי מדשדש ומחליק בשטח,, יעני חלש גם בדופן וגם בחריתי החזית - אני קופר יותר לא קונה ואעבור למקסיס 100 או יוקהמה 100 אם אשיג במחיר סביר 

תמונה ללא תיאורתמונה ללא תיאור

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות