צמיגים דיסקברי 3
ארז כפי שאמתרי לך בטלפון ובמידה ולא כתבת - נסה לבדוק עם מהנדסים בהמזרח אם לא תהיה בעיה מבחינת המחשב אם תחליט לשנות את המידה ל 265/65/18 - במידה הזו יש יותר מאופיה אחת למשל BF 50/50 קיים במידה הזו
צמיגים לדיסקו 3
ארז שלום אתה רק בתחילת הבעיה. א. לג'אנט 18 אין צמיגים מתאימים בארץ (50/50) מלבד אלו של חברת המזרח (היבואן: חצב). הם קורעים במחיר והצמיג שווה ל... חברת המזרח מודעת לאיכות הירודה ונהנית מהמצב בגלל שמוכרת לנו צמיגים רבים יחסית ובמחיר מופקע. לא תוכל לקנות לבד מחצב בגלל שהמזרח מנהלים רישום של המלאי !!! ב. אין צמיג של BF מתאים לרכב. הלוואי והיה. מנסיון אישי ברכבים אחרים ה- BF הוא הכי טוב שיש. ג. אופציה חוקית אפשרית היא לעבור לג'אנטים של BMW X5 שמתאימים לרכב ואז יהיה לך ג'אנט 17 אך עדין לא BF, מאחר ואין להם מידה מתאימה. ד. האופציה השלישית שהיא בעייתית היא לשנות בדרכים לא דרכים את המידות ברישיון מה שעושים בכל העולם. ממליץ לך להיכנס לפורום דיסקו 3 האנגלי (DISCO3.co.uk) שהוא הלב של כול בעלי הדיסקו 3 (תימצא גם אותי שם). באתר זה יש מידע דיאלוגים בנושא. דני
צמיגים דיסקברי 3
הדבר הכי טוב לעבור לגאנט 17 של BMW תרכיב צמיג BF 265 /65/17 ואם אתה רוצה יותר גבוה אבל תקח בחשבון שבקפיצות הוא יגע בכנף הפנימית 265/70/17 של BF .שמעון
צמיגים לדיסקו 3
אכן ג'אנט 17 הוא הפיתרון, אך שני הצמיגים שציינת לא תואמים את הוראות היצרן. היצרן מאפשר רק 255 רוחב בג'אנט 17 ואז צריך אופציות אחרות.
צמיגים דיסקברי 3
אגב, אין BF A/T למידות החוקיות שציינתי.
צמיגים דיסקברי 3
יוצא לשבועיים לטיול ביון עם האשה (!) בדיסקברי 3. קניתי סט ג'נטים נוסף 17 וצמיג שטח מלא 235/70/17 אפשרות צמיג קופר או פירלי. היתרון: לצמיגים במידה הנל אין צורך בשינוי ברשיון! לטיולי שבילים/נוף וקצת אתגרי - כולל בירדן, זה פתרון מצוין - סט כנל של 5 (!) צמיגים כמעט זהה לעלות 2 צמיגים מקוריים בחברת המזרח במידה וחו קרעת אותם בירדן או בנגב. צלי.
צמיגים לדיסקו 3
צמיגים דיסקברי 3
דני שלום,
חב' המזרח מוכנה לאשר ברשיון את המידות אותן נתתי לעומת שלילי לצמיגים 260/65/17.
חג שמח,
צלי.
צמיגים דיסקברי 3
שלום לכולם, לי יש דיסקברי 2 ואני מחפש צמיגים במידה 255/65/16 ולא מוצא. אשמח לדעת עם יש בכלל במידה כזו צמיגים ברמה של BF 50/50.
צלי בדיסקברי????
צלי, מה נשמע?
האם אני רואה נכון שאתה נוסע בדיסקברי, ועדיין רשום בטויוטה 80?
אחרי כל ההרצאות על הטויוטה על החוף באלבניה, התברגנת ועלית על לנדרובר?
דרור.
צמיגים דיסקברי 3
אני מעונין לעבור לג'אנטים 17 (סט של 5)
ולעבור לצמיגי שטח מלא.
איפה אני משיג ג'אנטים מגנזיום לדיסקברי 3 - יכולים להיות גם מושחרים או חצי מושחרים.
איזו מידת צמיג מאושרת על ידי חברת המזרח ל - 17 אינצ', והאם קל ואפשרי למצוא צמידי שטח מלאים לנל?
תודה לעוזרים.
צמיגים דיסקברי 3
ג'אנטים- יש אופציה לקחת מ-BMW 5X,סג 1500 שח למשומש, אך זה דורש החלפת האומים לאומים של ה-BMW. חברת המזרח-לדעתי רק 235/70/17............... צמיגי שטח מלאים בחתך 235 בנסיעה על כביש רטוב זה לא משהו,תהיה ערני
צמיגים דיסקברי 3
צמיגים דיסקברי 3
חברים, נתקלתי בהתכתבות זו, שכבר שכחתי שהגבתי פה.
מאז עברו הרבה מים ופתרתי את הבעיה בגדול ואני עם צמיגי BF 50/50.
מי שמעוניין בפיתרון (הוא מורכב ההמספר אלמנטים) נא דברו איתי באופן אישי.
למען הסר ספק, אין לי אינטרס אישי מלבד לסייע לכל אלו, כמוני, שנוסעים בדיסקו 3 עם יכולות שטח, אך ללא צמיגים מתאימים ועם הרבה כעס על התימחור והשליטה של המזרח בצמיגים שלנו...
צמיגים דיסקברי 3
דני שלום,
האם אתה יכול לפרט איך פתרת את העניין?
אם לא, איך יוצרים איתך קשר?
תודה, שי.
צמיגים דיסקברי 3
שי - הכי פשוט:
הקלק על שמו - יפתח לך הכרטיס האישי של דני.
מהכרטיס האישי אתה יכול לשלוח הודעה פרטית.
צמיגים דיסקברי 3
צמיגים דיסקברי 3
עופר שלום.
איפה יש מקסיס במחיר 600 שח???
תודה,
נתי
פניתי היום ליבואן וביקשתי לשנות את מידת הצמיגים ל 265/65/17 . קיבלתי תשובה שלילית ולטענתם אף אחד בארץ לא קיבל אישור כזה . לדבריהם זה בניגוש להנחיות היצרן . מה ניתן לעשות ?
צמיגים דיסקברי 3
בשביל לשנות מידת צמיג יש לגשת למכון רישוי ולפתוח שם את ה׳׳אוטו דאטה׳׳ של הרכב.
שם יופיעו כל מידות הצמיג המאושרות לשינוי מיידי.