חשוב מאוד שיש לך עגלה לטרקטורון כי נטייל בכל הארץ.
נשמח לשמוע חוויות מטיולים כאלה
ולפרסם אותן באתר במדור תוכן גולשים, או ככתבות אז לאחר ההתארגנות, נשמח אם תיצרו קשר רני פלג
רעיון מבורך, אבל...
אחלה רעיון , אבל למה להגביל גיל? חתך גילאים של 30 פלוס נשמע לי טוב יותר ובעל פוטנציאל לכמות אנשים לא מבוטלת. מצב תמונה של רני פלג ממבחן דרכים לטרקטורון פולריס ספורטמן, סוזוקי drz ודיסקו 3. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
טיולי טרקטורונים
הגיל מאוד קובע. אני עם טרקטורון למעלה מעשר שנים. עברנו קבוצותמעורבות של צעירים עם יותר מבוגרים. נושאי השיחה וההתייחסות לנושא שונים. גם גיל30 זה בסדר
טיולי טרקטורונים
לנו יש קבוצה בדיוק כמו שאתם מארגנים. אנחנו מטיילים כל יום שישי ואם אתם מעונינים אשלח לכם הרבה עשרות של מסלולים אבי הנה לכם אתר שבו נמצאות התמונות שלנו תהנו! ותלמדו! http://avitractoronim.pic.co.il
אז הנה כבר מצטרף ראשון
אני בן 31 רוכב טרקטורנים וג'פים אשמח לצאת לטיולים כמו המוזכרים כאן
חג שמח לכולם
אלדד
eldadge@zahav.net.il
שלום
טיול שבת 101107
שלום לך מצאתה כבר חברה עם טרקטורנים אם כן השיב אלי תודה
מאיזה אזור אתם יוצאים
טיולי טרקטורונים
לגיא לשם אנו מאזור רחובות
מחפש שותפים עם תומקרים מאיזור השרון
אנחנו זוג בני כמעט 30, מחפשים שותפים בעיקר מהשרון והמרכז לטיולים בעיקר בשבתות, מכיוון שרוב התומקרים נהוגים בידי ילדים אז אין כל כך עם מי לטייל. ניוד לא בעיה כי אפשר לנסוע על הכביש פשוט יהיה נחמד יותר לנסוע דרך השטח. יריב 054-7723164
מצטרף נוסף
אני בן 31 , מאוד מעניין לחבור לחבורה מטיילת ובוגרת. הבעיה היא שאני גר באיזור אצבע הגליל- קיבוץ הגושרים ואין לי נכון לעכשיו אפשרות ניוד לטרקטורון. אם מישהו מטייל באיזור הגליל העליון/ רמת הגולן. אשמח להצטרף. בברכה, זהר חבלין zoharhevlin@hagoshrim.org.il
טיולי קבוצות
טיולי טרקטרונים
היי אבי,
הייתי מעוניין להצטרף לקבוצה שלכם או לחלופין לקבל מסלולים בצפון.
אנא צור קשר
תודה,אייל.EYALHERSHKO81@GMAIL.COM
טיולי שטח
היי לכולם! גם אנחנו זוג בני כמעט 30, עם טרקטורון מחפשים שותפים בעיקר מהשרון והמרכז לטיולים בחגים ושבתות. נשמח לכל הצעה.... 0504245262 - eli98@bezeqint.net תודה אלי
טיולי טרקטורונים
אנחנו קבוצה של בני גיל סוף שנות השלושים והלאה. אנחנו רוכבים רכיבות קצרות בסופ"שים ומידי פעם טיולים ארוכים - האחרון בחנוכה יומיים מרמה"ג לגדרה. היה אחלה.
אפשר להצטרף לקבוצה? אני בן 40 עם טרקטורון can am 650.
אתה בן ה- 40 תן קצת פרטים : מהיכן אתה, מה שמך וכו.. זאב.
רוצה להצטרף
אני יוסי ממושב בגליל מעונין להתחבר לחבורה מענינת לטיולים בן 45 עם פולריס 500
יוסי שלום. תתקשר אלי ואחבר אותך עם בחור נחמד ואיכותי שגר בגליל ואולי תרכבו ביחד. 0508465520.זאב.
טרקטורונים
אשמח להיתצרף לחבורה אני מעמק חפר נוסע על מקס 650 ויש עגלה 0505250122 עמי
היי,
זוג נשוי מאיזור השרון, ספורטסמן 500 עגלה, נשמח להצטרף.
dmode15@hotmail.com
אנחנו מתכננים על משהו ביום רביעי בבוקר 15/4, יציאה מאיזור המרכז או מאיזור הצפון, מה שיסתדר.
אם משהו מתוכנן נשמח לדעת ולהצטרף...
חג שמח
אורן
טיולי טרקטרונים
שלום
שמי דני ואשתי מרב יש לנו מגנום ונשמח להצטרף אנחנו מגדרה הטלפון שלי 0578151163
הצטרפות לקבוצה לטיול
שלום לכולם שמי אורן בן 40 יש לי אוט רידר 600 מעונין להצטרף לקבוצה לטיולים , אני מאזור השרון נטלפון שלי 054-3247862
טיולי טרקטרונים
גיל 30 - צרו איתי קשר ואצטרף בשמחה 050-4444859
הצטרפות
הקמנו קבוצה איכותית. אנו כ 10 כלים. מרחובות והסביבה.בני 40 ומעלה.עם בנות זוג.מטיילים כל שבת.אפשר לצרף משהו נוסף כי לא תמיד כולם נוסעים.אם אתה עונה למאפיינים האלה צור איתי קשר. זאב. 0508465520 .
טיול לאזור ירושלים
מחר לאזור ירושלים דרך בורמה ופרק קנדה עמי נייד 0505250122
אשמח לצאת לטיולי טרקטורון אני בן 50 פלוס shmulikk5@walla.co.il
טיולים
שלום אני ואשתי בני 30 מאזור השרון. נשמח להצטרף לטיולים בכל הארץ. דרור 054-4522829
טיולי טרקטרונים
שלום,
בן 31 מאיזור המרכז, נוהג ב- ספורטמן 500 ועגלה ...
אשמח להצטרף לקבוצה בוגרת לטיולים (לעיתים גם עם אשתי)
לירון
050-8855979
טיולי טרקטרונים
מחר יום שיש 5.3 עולים צפונה 8.30 ניפגשים ליד שדה נחמיה ....עמי 0505250122
טיולי טרקטרונים
אתם עדיין פעילים?
טיולי טרקטרונים
מעונין לעשות טיול ביום שישי בסביבת בת שמש תכתוב ליי במייל amitneeman10@gmail.com
טיולי טרקטרונים
היי
שמי איתן, אני בן 43, גר בקריות, רוכב על טרקטורון can am 650 ויש לי עגלה.
מעוניין להצטרף לקבוצת רוכבי טרקטורונים/RZR לטיולים בכייף בשישי/שבת
eitanc74@gmail.com
052-7467328
טיולי טרקטרונים
ערב טוב , מעוניין להצטרף לטיולים מצוייד בcfmoto וכמובן נגררת כך שאין ממש בעיה של ניידות. זאב צלצלתי אך היה משיבון. אני מרמת גן לרוב מגיע לבד בו 50 לפעמיים אחת הנכדות מצטרפת הנייד שלי 0523290550 משה. להתראות בשטח