פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

ייעוץ בקניית טרקטורון

19 בפברואר 2008 ב 13:52 4 תגובות 8454 צפיות profile imageהומר_אוברין
שלום לכולם, אני חדש פה והגעתי מכיוון שאני מתכנן לקנות טרקטורון ואני לא בקיא בתחום יותר מדי
ואשמח לעצות מהמנוסים, חוות דעת וכד'.
התקציב: בסביבות 25000 - 30000 מקסימום
שימוש: סופי שבוע בלבד, חולות, עבירות פה שם, טיולים - לא קפיצות / רייסים או פריס דקאר.
אם אפשר להדחק בו 2 אנשים מדי פעם (ועוד זאטוט בן שנתיים...) :)  מה טוב
חשוב כמובן... אמין - אני לא איש טכני ולא עושה טיפולים / תיקונים לבד. את פולאריס אני מכיר מהשנים בהם שכרנו כל שבוע בצפון, שמעתי ביקורת מעולה על ה-YFZ, לא הבנתי מה זה Arctic Cat  ומי זה CAN AM... בקיצור אני אשמח לשמוע חווד... אז מה כדאי בתקציב הזה..?  ממה להזהר? ממי להתרחק? איפה כדאי לחפש?
איפה עושים בדיקה לפני קנייה ומה בעצם לבדוק?
אפשר לעשות מקיף לטרקטורון...?
תודה רבה מראש!!!
הוספת תגובה
  • 1. אלדד- מנהל פורום 19 בפברואר 2008 ב 14:57

טרקטורון

אז ככה בתקציב הזה ההיתי מתלבט בין פולירס לבומברדיר - קאן אמ
    בין טרקטורן עבודה לבין ספרוטבי חלקי כמו הסקרמבלר לגבי 2 על כלי יש טרקטוקנים שהם נועדו ל2 למשל אוטלנדר 400 דו מושבי וכנ"ל בפולריס תוכל למצוא כלים שמורים במשומש לגבי הארט קט פחות מומלץ משמועת בשוק -
    מקיף לטרקטורן לא קיים כזו חייה חובה זה 4000 ש"ח לארך
    טרטורן מטבעו ולא משנה כמה אמין מתקלקל ככה ששוה לך למצוא מוסך טוב לי הבית אם תירצה תומר לי היכן אתה גר ואפנה אותך למוסך טוב באזורך
    לגבי משומש לוח פוקס לוח קרטל ואצל סוכניות המשנה של החברות בטרייד אין
    אנא כך בחשבון שילד קטן הטרקטורן זה לא מקום בשבילו זה מסוכן מאוד!!!
    כך בתקציב גם סכום כסף לציוד מיגון קסדות וכו'

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image הומר_אוברין 21 בפברואר 2008 ב 08:55

תודה

אני גר באיזור השרון באחד הישובים הקטנים.

לגבי CAN AM אני מניח שה-Outlander 400 חד או דו מושבי יהיה בחירה טובה עבורי
    אני רק לא יודע איך הוא מבחינת אמינות? מחירי חלקים? סחירות?

לגבי POLARIS אני באמת לא יודע מה ההבדלים בין ה-Scrambler, TrailBoss, Sportsman - מישהו יכול לעזור...?
    עוד שאלה - האם מותר לטרקטורון לנסוע בכביש?האם יש ממוצע ק"מ שנתי לטרקטורון או שזה לא מדד נכון?נקודות תורפה שכדאי לבדוק..?תודה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אלדד מ. פורום 25 בפברואר 2008 ב 19:28

טרקטרון

אז ככה האוטלנדר די אמין ב400 אין דבר כזה אמין בטרקטרון רובם אותו דבר מבחינת אמינות טיפולים וכו ככול שתעלה במודל ככה תעלה האמינות נסיעה בכביש אסורה למעט תנועה בתוך המושב לכלי עם רשיון וקסדה ולחציית כבישים בלבד פולירס הסקרמבלר הוא כלי חצי ספורטבי הספורטמן הוא כלי עבודה והטרייל הו משה באמצע
    רצוי שתירכב קצת ותיראה מה נוח לך
    מוסכים שמוכרים באזור
    ברינר ברשפון - פולירס
    פוגאזי בעין ורד- פןלירס
    ברשפון בכניסה מכביש החוף יש את המוסך של בוברדיר
    לי אישית ה400 היה חלש ככה שזה משהו ששוה לשקול אל תשכח לשריין כסף לציוד מיגון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image הומר_אוברין 27 במרץ 2008 ב 20:53

תודה רבה

שכחתי להגיב - תודה רבה על המידע. קניתי פולאריס ספורטסמן 500 , בדיוק מה שצריך בשביל להתחיל. עכשיו נשאר להתמקצע קצת ולוודא כל יום שהוא נמצא במקום...
    נתראה בשטח...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול