פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

תדמית רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31 במרץ 2008 ב 23:29 9 תגובות 6697 צפיות אלדד מ. פורום
לצערי הרב לאט לאט מתחזקת התדמית הרעה של רוכבי הטרקטורנים בגלל ילדים שמתפרעים עם הכלים שלהם!!!!!!! אני כרוכב טרקטורנים מרגיש את האנטיות של אנשים לכלי כמעט בכול רכיבה חבל שמיעוט של ילדים משתוללים מוציא שם רע לכלי נהדר שלא מעט אנשים טובים בוחרים בו ככלי טיולים והנאה אני קורא מעל דפים אלו להגביל את גיל הטרקטורנים במיוחד לאור החוזק של הכלים החדשים לגיל 22 ומעלה ואולי בכך לשפר בקצת את התדמית הרעה של הכלים המקסמים הללו    
הוספת תגובה
  • 1. tal-nigrar 01 באפריל 2008 ב 11:24

צודק

צודק בעבר לא חשבתי כך אבל אחרי מה שקורה אני מסכים איתך

התקנת וו גרירה ואביזרים לריכבי שטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ניראצילי 17 במאי 2008 ב 13:59

תדמית רעה

צודק בהחלט!
    אנירוכב על טרקטורון כבר 12 שנים והיחס היום באמת גרוע מבעבר.
    ואני בהחלט מסכים לגבי הגבלט הגיל(למרות ש הבנות שלי שרוכבות על הטרקטורון כבר מגיל 16 לא יסכימו איתי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. oron 19 באוקטובר 2008 ב 01:27

אני חושב שיש טעות בהבנת הבעיה..

חברים להגביל את גיל הרוכבים זה לא באמת להתמודד עם הבעיה אלא לשלוף פיתרון מהמותן. מה עם כל מי שלא משתולל והוא צעיר מהגיל המדובר- האם הוא צריך להיענש. אז בואו ונגביל גם רשיון נהיגה רגיל לגילאים יותר מתקדמים..זהו פיתרון צבאי, קרי- שמשהו מסתבך אז מבטלים לחלוטין..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image MT - 4X4 18 בנובמבר 2009 ב 14:42

עם מנהיגות נכונה והסברה החבר'ה הצעירים לומדים להתנהג כראוי. וזה מוכח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. aliron 01 באפריל 2010 ב 20:02

מסכים עם התחושות, אני חושב שהרבה מהמשתוללים נוהגים ללא רישיון כלל, ולכן הבעיה לא ממש תיפתר עי העלאת הגיל המותר
    לדעתי הפתרון הוא עמוק יותר וצריך להתחיל אצלנו הנוהגים השפויים:
    א. להוקיע מכל קבוצה חבר'ה שמשתוללים !
    ב. הורים - לצאת מהאדישות לא לא לתת לילדים להשתולל עם הכלים האלו שיכולים להרוג (ובטח לא לנהוג ללא רישיון) , אם מישהו מכיר ילד שמשתולל לספר להורים...
    ג. אנחנו - לספר לכל מי שאפשר על החוייה, על ההבדלים בין הנוהגים השונים ולא להתבייש בנהיגה בכלי לא עשינו שום דבר רע...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. onz1 02 באפריל 2010 ב 04:20

היי חברה אמנם לי אין טרקטורון אך אני נתקל בהם הרבה בטיולים מה לעשות שאת רוב הטיולים שלי אנו עושים ברגל והרבה פעמים אנחנו רואים את רוכבי הטרקטרונים משתוללים  בעיקר בחניונים לדוגמא לפני כחודש אחרי טיול בנחל אלון ישבנו בחניון האגם והיו שם חברה הסביבות גילאי 20-25 שפשוט השתוללו עם הטרקטורון בחניון וסיכנו  אותנו ואת הילדים שלנו מצב לא נעים ובטח גם הרעש שמפיק הכלי די צורם באוזניים שאתה יושב בחנין מסודר בחיק הטבע לעומת זאת היינו בתל חדיד באחד הטיולים ובתל למעלה פגשנו רוכבי טרקטרונים מקסימים וצעירים שנתנו להם מים כי היה להם חסר ואף הילדים שלנו הצטלמו איתם על הטרקטורון כך שגיל אינו קובע

לעניות דעתי צריך לאסור על רוכבי הטרקטרונים לנסוע בחניונים כלומר רוצים לנוח בחניון סבבה תכנסו תחנו ואל תסעו אין קשר לגיל בכלל זה רק סוג אוכלוסיה כמו בכל דבר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. haim40 05 באפריל 2010 ב 08:57

תדמית

חינוך חינוך ועוד פעם חינוך העלאת הגיל לא פותרת את הבעיה יש הרבה שרוכבים בלי רישיון בכלל!!!!!!! כלי ללא טסט רכיבה ללא אמצעי בטיחות (קסדה מינימום ) אני לא מבין איפה כל ההורים ???????? מה הם לא רואים את הילד יוצא עם הטרקטורון ?? צריך לקחת גם להם את הרישיון (להורים) אני לא מוכן שבקבוצה שאני רוכב בה יהיה אחד כזה שישתולל !! הבעיה שהם יוצאים או לבד או בקבוצה של חברים שהמטרה שלהם להתפרע !!! גם איסור נסיעה בחניונים לא מקובלת ! מה אנחנו לא נשב בחניון ?? דרושה הסברה מאוד רצינית !!   גם מה שהולך בכבישים זה קטסטרופה   חיים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image הומר_אוברין 08 באפריל 2010 ב 10:12

מצחיק שקראתי באיזה מקום על מישהו שאומר שלא משתלם לו לעשות ביטוח כי אם תופס אותו שוטר אין לו הרבה מה לעשות איתו כי...אין לו בכלל רשיון.....

טוב אולי זה לא כל כך מצחיק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. nirst 11 באפריל 2010 ב 18:49

תדמית רעה - בצדק

כבעל טרקטורון וגיפ, אני נתקל, בתדירות גבוהה, בבעלי טרקטורוני ספורט שמרגישים בשבילים ככוכבי ראלי מקומיים, ומסכנים בצורה בוטה את כל מי שנע בהם. נסיעתם המסוכנת מסתיימת לרוב בווילי ססגוני על כבישי האספלט תוך חיתוך מכוניות נוסעות. לא נותר אלא להביע את סלידתי העמוקה מסוג זה של רוכבים (שאינו בשוליים כמו שכתבו קודמי). התנהגותם הבזוייה תצר את צעדנו בשטח ובסופו של יום תגרום נזק לכל חובבי השטח!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול