15 באפריל 2008 ב 19:50 2 תגובות 4213 צפיות תוםs2000
שלום, שמי תום. אני רוצה לעשות טיול טרקטורונים ביום חמישי הקרוב ביחד עם עוד כמה חברים באיזור הכינרת. אני וחבריי (אחד מהם הוא כתב רכב) בעלי נסיון נהיגה ורציתי לשאול להמלצה על מקום שבאמת אפשר לעשות בו טיול אתגרי. לא מעניין אותי ללחוץ פול גז בישורות של שבילי רכבים פרטיים. בעבר השכרתי באילת והיה דיי גרוע, גבעה קטנה אחת שעלינו וירדנו 10 פעמים וכל הזמן המדריך היה לחוץ שלא נזרוק קצת תחת ולא נלחת חזק על הגז.   הטיול הוא טיול רבקים לרגל חתונת אחי וחשוב שהוא יונצח בזכרונינו. לא נרצה להגיע לצפון בשביל טיול שבילים בקושי.   תודה על העזרה       תום
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 16 באפריל 2008 ב 04:38

רכב (טרקטורון) שכור

קשה לי להאמין כי תמצא טרקטורון שכור בשביל טיול אתגרי. חשוב להבין כי משכיר הטרקטורון הוא בעל אחריות לכלי הרכב (שצריך לשמש אותו לעבודה בכל יום ולא להגיע למוסך לאחר הטיול האתגרי) ולכם כרוכבים (שאם אין לכם ניסיון - טיול אתגרי יכול להיות מסוכן). לכן השכרה לחוד וטיול אתגרי לחוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. תוםs2000 16 באפריל 2008 ב 05:23

התכוונתי להשכיר טיול כמו בכל מקום רק שהמסלול של הטיול יהיה אתגרי יותר מסתם שבילים ונופים. או לחליפין מקום אשר יבין את צרכינו ולא יישב לנו על הראש חזק מידי.   אין פה אנשים שעשו טיולים במסגרת חברת טיולים כזו או אחרת?       תום

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול