פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

מעוניין בחוות דעת של מקצוענים

25 באפריל 2008 ב 22:58 6 תגובות 7594 צפיות Ordman
שלום לכם אני חדש פה באתר ואשמח לקבל עזרה בהחלטה בקניית טרקטורון ראשון שלי.. אז ככה .. אני חודשיים בן 16 ואני רוצה לקנות טרקטורון ספורט בינוני כזה. נסעתי לפני זה על טרקטורון ספורט כבר ויודע להשתלט ... בנתיים אני מתלבט בין הקימקו מקסר 300 או 250 לבין הארקיט-קט 250 או 400... מקווה שתעזרו לי בבחירה שלי אנשים בתודה נאור (: (אשמח לתגובות מהר.)
הוספת תגובה
  • 1. אלדד מ. פורום 26 באפריל 2008 ב 09:05

קימקו עדיף

כך קימקו עדיף מכול בחינה כמעט

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Ordman 26 באפריל 2008 ב 17:58

אפשר לפרט?

אתה יכול לפרט בבקשה מאיזה בחינות עדיף הקימקו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 27 באפריל 2008 ב 05:53

הייתי מתחיל בקטן

הקימקו או הפולאריס הקטנים ילמדו אותך לרכב נכון על טרקטורון (את הארטיק-קט אני לא מכיר). אני בעד להתחיל בקטן, ללמוד את היסודות ורק אז להתקדם בנפח ובמשקל.  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אלדד- מנהל פורום 29 באפריל 2008 ב 07:38

קימקו או ארטקט?

אז ככה לגבי הארט קט משמעות ולא מנסיון ואת את זה אני מדגיש
    בכלים היותר כבדים של ה500 ומעלה היו לא מעט תלונת של אנשים על היגוי מסורבל
    ושוב אל תתחיל עם כלי של 400 זה גדול ומסוכן זה לא כלי להתחיל ללמוד עליו רכיבה נכונה
    ואל תשכח להשקיע בציוד מיגון טוב כי זה דבר חשוב ביותר אם תירצה להמשיך גם לרכב עוד בעתיד - כי מי שרוכב גם מתהפך (:
    תהנה ושמור על עצמך ועל חוקי הדרך !!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. akouka 10 במאי 2008 ב 16:35

שלום, אני לא מציע לך להחיל עם ארטי-קט 400 מסיבה מאד פשוטה שאתה עדין ילד ואין לך משקל כדי למצאות את הכלי הזה ואני מכיר אותו טוב! אני מציע לך לקבל את ערקונות הנסיעה מכלי עם גיר רגיל ולא אוטומטי ועם מנוע לא יותר גדול מ-300 סמק. אני לא מכיר את הקימקו בכלל אבל אם אתה מצליח להשטלת עליו אז סבבה. הכל מקרה אל תתחיל עם וריאטור או חצי אוטומט הצעה שלי. תעשה חיים ואל תשכח קסדה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. הפרדטור 11 בינואר 2011 ב 17:22

מעוניין בחוות דעת של מקצוענים

אני היתי הולך על הקימיקו הוא עדיף לך מכמה בחינות

פוליש  חברת ניקיון

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול