16 במאי 2008 ב 22:23 6 תגובות 7021 צפיות amrani172
ברצוני לרכוש טרקטורון חדש רציתי לדעת איזה טרקטורון מומלץ ולא יקר!!
הוספת תגובה
  • 1. MOR0222 17 במאי 2008 ב 11:08

מה המצב אחי? אני חדש באתר הזה ותאמין לי אני גם מעוניין לקנות איזה כלי.. תגיד לי האתר הזה כל מה שמדברים פה זה רק 4X4 או שיש פה גם טרקטורוניי ספורט 2X4?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 17 במאי 2008 ב 18:08

יאנחנו בעד כל מה שנע בשטח

MOR0222 כתב/ה:
    "מה המצב אחי? אני חדש באתר הזה ותאמין לי אני גם מעוניין לקנות איזה כלי.. תגיד לי האתר הזה כל מה שמדברים פה זה רק 4X4 או שיש פה גם טרקטורוניי ספורט 2X4?"
    בקרוב מבחן דרכים לגמל... אבל כרגע עלה לאתר פולריס פניקס 200 - ח''ח על הזריזות מבקשתך עד הכתבה... ובכלל בחלק של ה טרקטורונים את יכול למצוא גם ספורטיביים עם הנעה אחורית בלבד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. amrani172 22 במאי 2008 ב 21:25

טרקטורון

MOR0222 כתב/ה:
    "מה המצב אחי? אני חדש באתר הזה ותאמין לי אני גם מעוניין לקנות איזה כלי.. תגיד לי האתר הזה כל מה שמדברים פה זה רק 4X4 או שיש פה גם טרקטורוניי ספורט 2X4?"
    גם אני חדש באתר איזה כלי אתה רוצה לקנות מאיזה אזור בארץ אתה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אלדד מ. פורום 23 במאי 2008 ב 12:33

טרקרטורון ספורט

בנושא זה יש לקחת בחשבוון מס' דברים
    אחד גודל הרוכב
    שתים מימונת הרוכב
    בגדול יש מס' כלים בומבדיר יש הDS לרוכבים גדולים ואת הכלי החדש שלהם שהוא אוטמטי עם מנוע 800 ( כלי שעוד יסוקר באתר )
    יש לפולירס את האוטלור כלי מוצלח מאוד וכמובן את הסדרה החדשה של KTM שהיא צריכה להיות טובה מאוד ככלי ספורטבי עצבני ביותר
    ויש את הארקטיקט
    בגדול אלו הכלים אני ההיתי חושב טוב בשביל מה אני לוקח כזה כלי בכלל אין לו הצדקה בארץ אני אישית רוכב על סקרמבלר לא כלי ספורטבי טהור אבל נותן ביצועים טובים מאוד גם לטיול וגם לרכיבה אגרסבית מהירה ותמיד יש את ה4*4 לגיבוי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. amrani172 05 ביולי 2008 ב 10:16

קימקו 300

אלדד מ. פורום כתב/ה:
    "בנושא זה יש לקחת בחשבוון מס' דברים
    אחד גודל הרוכב
    שתים מימונת הרוכב
    בגדול יש מס' כלים בומבדיר יש הDS לרוכבים גדולים ואת הכלי החדש שלהם שהוא אוטמטי עם מנוע 800 ( כלי שעוד יסוקר באתר )
    יש לפולירס את האוטלור כלי מוצלח מאוד וכמובן את הסדרה החדשה של KTM שהיא צריכה להיות טובה מאוד ככלי ספורטבי עצבני ביותר
    ויש את הארקטיקט
    בגדול אלו הכלים אני ההיתי חושב טוב בשביל מה אני לוקח כזה כלי בכלל אין לו הצדקה בארץ אני אישית רוכב על סקרמבלר לא כלי ספורטבי טהור אבל נותן ביצועים טובים מאוד גם לטיול וגם לרכיבה אגרסבית מהירה ותמיד יש את ה4*4 לגיבוי"
    אהלן אלדד מה שלומך קניתי קימקו 300 וביצעתי בו           אהלן אלדד מה שלומך קניתי קימקו 300 וביצעתי בו מספר שינויים והוא נוסע מצוין אולי אתה מכיר חברה מאזור המרכז שיוצאים לטיולי שטח  ההיתי שמח להצטרף אליהם תודה       ,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אלדד- מנהל פורום 05 ביולי 2008 ב 13:09

תתחדש

דבר ראשון תתחדש
    בקשר לטיולים יש הרבה קבוצות שמטיילים אני מאמין שתמצא יותר כאשר יגמר הקייץ יותר נעים לטייל כמו כן אתה צריך לבחור חברה שרוכבים ברמה שלך אל תשכח ציוד מיגון כי זה דבר מאוד חשוב
    וניתראה בשטח(:

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול