31 באוגוסט 2008 ב 01:11 3 תגובות 4400 צפיות mushg
שלום , יש לי גילרה ראנר 50 סמק שבשלב זה משרת אותי נאמנה (נסיעות בעיקר בתוך העיר) אבל אני שוקלת להחליף ל125 , חדש או אפילו משומש. אשמח לשמוע מי יעמוד בציפיות (יש 50 סמק מלפני האיחוד, שהיה יחסית מהיר ל-50 סמק (קירור מים) , אני לא רוצה לחזור אחורה ביכולות, אני מעדיפה לקחת גם ב125 את היותר מהיראמין שיש) תודה
הוספת תגובה
  • 1. profile image חיים גן יבנה 31 באוגוסט 2008 ב 05:17

בתור רוכב 35 שנים ....

mushg כתב/ה:
    "שלום , יש לי גילרה ראנר 50 סמק שבשלב זה משרת אותי נאמנה (נסיעות בעיקר בתוך העיר) אבל אני שוקלת להחליף ל125 , חדש או אפילו משומש. אשמח לשמוע מי יעמוד בציפיות (יש 50 סמק מלפני האיחוד, שהיה יחסית מהיר ל-50 סמק (קירור מים) , אני לא רוצה לחזור אחורה ביכולות, אני מעדיפה לקחת גם ב125 את היותר מהיר\אמין שיש) תודה"
    אני ממליץ ללכת רק על חדש  !!!!    שבאים.עם הזרקת דלק . בלמי דיסק  משופרים. ושאר פלאי הטכנולוגיה החדשים .  וכמובן לדרוש נסיעת מבחן .לוודא שזה אכן מתאים לך . אני בכוונה לא ארשום איזה תוצרת  שלא יהיה רמז כלשהוא לפרסומת . היום יש כלים מצויינים תוצרת יפן .קוריאה .השאר ברמה אחת פחות אבל גם טובים . בהצלחה  בקנייה .בבקשה שתפי אותנו מה החלטת ? להתראות בדרכים חיים גן יבנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. mushg 12 בספטמבר 2008 ב 13:49

בדיקה שניה, שלישית ואפילו רביעית

אז ככה - בדקתי (פורומים, מפרטים טכניים, שאלתי אנשים עם כלים שונים ונסיעות מבחן של 3 כלים).
    סיימתי את הבדיקות עם HD של סאן יאנג ודילן של הונדה. לשניהם יתרונות וחסרונות. אני יותר נוטה לכיוון הHD רק שהגלגלים הגבוהים גורמים לי תחושה של חוסר יציבות ואני מתלבטת האם זה אכן חוסר יציבות אמיתי או חוסר ניסיון שלי ברכיבה על קטנוע גבוה?
    אשמח לחוות דעה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 12 בספטמבר 2008 ב 15:10

גלגלים גדולים

גלגלים גדולים יותר = יציבות (במיוחד במעבר מכשולים, אפילו חריץ על הכביש) אתה פשוט צריך להתרגל לכלי. המלצתי בחר את מה שהכי נוח לך!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול